Cartea cu teste. LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ. Clasa a IX-a
  • Cartea cu teste. LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ. Clasa a IX-a

Cartea cu teste. LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ. Clasa a IX-a

Florin Ioniţă

Preţ: 24 lei
Disponibilitate: Disponibilă
AVIZAT DE M.E.N. PE DATA DE 5 IANUARIE 2018. Cartea cu teste pentru clasa a IX-a își propune să ofere celor interesați - elevi și profesori deopotrivă - câteva modalități de evaluare utile atât în practica curentă, cât și în pregătirea examenului de bacalaureat.

Lucrarea le propune celor interesaţi - elevi şi profesori deopotrivă - câteva modalităţi de evaluare utile atât în practica curentă, cât şi în pregătirea Bacalaureatului.

Cele 60 de teste (6 teste de evaluare iniţială şi 54 de teste care acoperă toate cele zece teme ale programei de clasa a IX-a) au fost concepute având în vedere competenţele generale, competenţele specifice şi conţinuturile programei şcolare în vigoare şi utilizează majoritatea tipurilor de itemi cunoscuţi în literatura de specialitatePentru fiecare temă sunt propuse texte care se regăsesc în manualele şcolare aflate în uz, dar au fost selectate şi texte complementare, precum şi un număr de texte nonliterare utile pentru obiectivul de evaluare urmărit.
Subiectele propuse în cadrul testelor sunt construite după modelul celor date la Bacalaureat, familiarizând astfel elevii cu cerinţele si exigenţele probei de examen.