English with Nino. Ghidul profesorului - Clasa I (cu CD)
  • English with Nino. Ghidul profesorului - Clasa I (cu CD)

English with Nino. Ghidul profesorului - Clasa I (cu CD)

Bianca Popa, Mariana Popa, Marina Frânculescu

Preţ: 5 lei
Disponibilitate: Indisponibilă
Pentru comenzi care depasesc stocul disponibil afisat va rugam sa ii contactati telefonic pe agentii nostri de vanzari: 021.796.73.85
Metoda English with Nino. A Course in English as a Foreign Language for Primary Level - First Grade se adresează copiilor din clasa I și este concepută în conformitate cu prevederile programei școlare pentru disciplina Comunicare în limba modernă 1, aprobată prin O.M. nr. 3418/19.03.2013.

Metoda English with Nino. A Course in English as a Foreign Language for Primary Level - First Grade se adresează copiilor din clasa I și este concepută în conformitate cu prevederile programei școlare pentru disciplina Comunicare în limba modernă 1, aprobată prin O.M. nr. 3418/19.03.2013.

Setul conține noțiunile introductive corespunzătoare nivelului de referință A1 de cunoaștere a unei limbi străine, descris de Cadrul european comun de referință pentru limbi străine.

Această metodă îi invită pe copii în universul unei limbi străine prin intermediul poveștilor, al jocurilor, al poeziilor și al cântecelor.

English with Nino propune o abordare ludică a orei de limbă modernă. Astfel, copiii vor învăța cuvinte și structuri care sunt integrate în contexte specifice de comunicare, în situații care să le stârnească interesul și curiozitatea.

Ilustrațiile frumoase și pline de umor sprijină înțelegerea micilor dialoguri înregistrate pe CD. De asemenea, Ghidul profesorului oferă numeroase idei de jocuri, pentru a-i ajuta pe profesori să facă din ora de limba engleză o activitate atrăgătoare.