Le Francais avec Nino. Ghidul profesorului. Clasa I (cu CD)
  • Le Francais avec Nino. Ghidul profesorului. Clasa I (cu CD)

Le Francais avec Nino. Ghidul profesorului. Clasa I (cu CD)

Mariana Popa, Bianca Popa, Marina Frânculescu

Preţ: 54 lei
Disponibilitate: Disponibilă
Pentru comenzi care depasesc stocul disponibil afisat va rugam sa ii contactati telefonic pe agentii nostri de vanzari: Alin 0756.166.770 si Mihai 0756.166.771
Metoda Le Français avec Nino. Cours optionnel de français - 1ére année se adresează copiilor din clasa I și este concepută în conformitate cu prevederile programei școlare pentru disciplina Comunicare în limba modernă 1, aprobată prin O.M. nr. 3418/19.03.2013.

Metoda Le Français avec Nino. Cours optionnel de français - 1ére année se adresează copiilor din clasa I și este concepută în conformitate cu prevederile programei școlare pentru disciplina Comunicare în limba modernă 1, aprobată prin O.M. nr. 3418/19.03.2013. 

Setul conține noțiunile introductive corespunzătoare nivelului de referință A1 de cunoaștere a unei limbi străine, descris de Cadrul european comun de referință pentru limbi străine.

Această metodă îi invită pe copii în universul unei limbi străine prin intermediul poveștilor, al jocurilor, al poeziilor și al cântecelor.

Le Français avec Nino propune o abordare ludică a orei de limbă modernă. Astfel, copiii vor învăța cuvinte și structuri care sunt integrate în contexte specifice de comunicare, în situații care să le stârnească interesul și curiozitatea.

Ilustrațiile frumoase și pline de umor sprijină înțelegerea micilor dialoguri înregistrate pe CD. De asemenea, Ghidul profesorului oferă numeroase idei de jocuri, pentru a-i ajuta pe profesori să facă din ora de limba engleză o activitate atrăgătoare.