Clasa pregătitoare. LIMBA GERMANĂ. Deutsch mit Nino. (Ghidul profesorului)
  • Clasa pregătitoare. LIMBA GERMANĂ. Deutsch mit Nino. (Ghidul profesorului)

Clasa pregătitoare. LIMBA GERMANĂ. Deutsch mit Nino. (Ghidul profesorului)

Cd audio

Amy Fischer Ungureanu, Corina Niculescu, Mariana Popa, Marina Frânculescu

Preţ: 5 lei
Disponibilitate: Disponibilă
Pentru comenzi care depasesc stocul disponibil afisat va rugam sa ii contactati telefonic pe agentii nostri de vanzari: 021.796.73.85
Metoda Deutsch mit Nino se adresează copiilor din clasa pregătitoare și este concepută în conformitate cu prevederile Programei școlare pentru disciplina opțională Comunicare în limba modernă (1), aprobată prin O.M. nr. 3656/29.03.2012.

 

Metoda Deutsch mit Nino se adresează copiilor din clasa pregătitoareşi este concepută în conformitate cu prevederile Programei şcolare pentru disciplina opţională Comunicare în limba modernă (i), aprobată prin O.M. nr. 3656/29.03 .2012.
Setul pe care 
vi-l prezentăm conţine noţiunile introductive corespunzătoare nivelului de referinţă A1 de cunoaştere a unei limbi străine, descris de Cadrul european comun de referinţă pentru limbi străine.
Această metodă îi invită pe copii în universul unei limbi străine prin intermediul poveştilor, al jocurilor, al poeziilor şi al cântecelor
Deutsch mit Nino propune jocul ca activitate fundamentală - forma cea mai naturală şi mai atrăgătoare de învăţare- şi este concepută să încurajeze explorarea, exersarea şi experimentarea.

Vă recomandăm şi