Comunicare în limba modernă 1 - Engleză, Caietul elevului clasa a II-a

Quick Minds Level 2, Activity Book

Herbert Puchta, Günter Gerngross, Peter Lewis-Jones, Bianca Popa

Preţ: 39 lei
Disponibilitate: Disponibilă
Pentru comenzi care depasesc stocul disponibil afisat va rugam sa ii contactati telefonic pe agentii nostri de vanzari: 021.796.73.85
Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării prin Ordinul nr. 5318 din 21.11.2019 şi se regăseşte la poziţia nr. 42 din anexa Ordinului.

Prezentul auxiliar este realizat în conformitate cu Programa şcolară pentru disciplina Comunicare în limba modernă 1. Clasa pregătitoare, clasa I şi clasa a II-a, aprobată prin ordin al ministrului Nr. 3418/19.03.2013.

Prelucrare după: Quick Minds Level 2, Activity Book / Herbert Puchta, Gunter Gerngross and Peter Lewis-Johnes © Cambridge University Press 2014

 

Cambridge University Press, partenerul ART pentru limba engleză, este cea mai veche editură din lume (fondată în 1534) și un nume de referință în editarea de manuale, cursuri și resurse de învățare a limbii engleze. Testele Cambridge sunt cele mai căutate și cele mai apreciate de tinerii din întreaga lume, dar și de către elevii și profesorii din țara noastră.

Cele 5 manuale Cambridge declarate câștigătoare la licitația din anul 2019 – din tot atâtea propuse – sunt:


Se pot descarca gratuit track-urile audio de pe https://ro.izzi.digital/
Vă recomandăm şi