Clasa pregătitoare. Scrisori către Moș Crăciun. Fișe de evaluare interdisciplinare. Semestrul I

Cleopatra Mihăilescu, Tudora Piţilă

Preţ: 16 lei
Disponibilitate: Indisponibilă
Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Ordinul nr. 3022 din 08.01.2018 şi se regăseşte la poziţia nr. 231 din anexa Ordinului.

Cele 21 de fișe interdisciplinare vizează evaluarea copiilor din clasa pregătitoare, la sfârșitul semestrului I. Acestea sunt grupate pe domenii de dezvoltare, iar sarcinile pe care le propun verifică atingerea celor mai importante competențe prevăzute în Raportul de evaluare a dezvoltării fizice, socio-emoționale, cognitive, a limbajului și a comunicării, precum și a dezvoltării capacităților și atitudinilor de învățare, la finalul clasei pregătitoare, aprobat de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului prin Ordinul nr. 5773 din 19.09.2012.

Pe lângă importanța lor strict didactică, din perspectiva unei evaluări necesare și formative, fișele de lucru vor face deliciul ultimelor zile de școală sau al primelor zile de vacanță, fiind prezentate copiilor sub forma unor frumoase și amuzante scrisori adresate lui Moș Crăciun. 
Vă recomandăm şi