Clasa PREGĂTITOARE. Caietul #3. Primăvara. Activități integrate pentru clasa pregătitoare

Cleopatra Mihăilescu, Tudora Piţilă

Preţ: 16 lei
Disponibilitate: Disponibilă
Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Ordinul nr. 3530 din 04.04.2018 şi se regăseşte la poziţia nr. 281 din anexa Ordinului. Caietul este organizat pe teme care integrează activități din cele mai importante discipline studiate la clasa pregătitoare. Lucrarea este realizată în conformitate cu programele şcolare în vigoare pentru disciplinele Comunicare în limba română, Matematică şi explorarea mediului, Dezvoltare personală, Muzică şi mişcare, Arte vizuale şi abilităţi practice, pentru clasa pregătitoare, aprobate prin ordinul de ministru nr. 3418 din 19.03.2013.

Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Ordinul nr. 3530 din 04.04.2018 şi se regăseşte la poziţia nr. 281 din anexa Ordinului. 

Lucrarea este realizată în conformitate cu programele şcolare în vigoare pentru disciplinele Comunicare în limba română, Matematică şi explorarea mediului, Dezvoltare personală, Muzică şi mişcare, Arte vizuale şi abilităţi practice, pentru clasa pregătitoare, aprobate prin ordinul de ministru nr. 3418 din 19.03.2013.

Seria pentru clasa pregătitoare cuprinde:

Caiet de activități integrate pentru clasa pregătitoare.
Caietul nr. 1 – Toamna
Caietul nr. 2 – Iarna 
Caietul nr. 3 – Primăvara 
Caietul nr. 4 – Vara 

Fiecare dintre cele patru caiete este organizat pe teme care integrează activități din cele mai importante discipline studiate la clasa pregătitoare: Comunicare în limba română, Matematică și explorarea mediului, Dezvoltare personală, Muzică și mișcare, Arte vizuale și abilități practice.

  • Comunicare în limba română. Caiet de elemente grafice și exerciții aplicative 

  • Matematică și explorarea mediului. Caiet de elemente grafice și exerciții aplicative

Cele două caiete de elemente grafice și exerciții aplicative au aceeași structură ca și caietele de activități integrate și se recomandă a fi folosite zilnic la clasă, pe parcursul întregului an școlar, în completarea acestora. 

  • Resurse online pentru profesor: schema orară, planificări calendaristice, planificări integrate pe unități de conținut, șabloane pentru AVAP etc.

 
Vă recomandăm şi