Clasa pregătitoare. MATEMATICĂ și explorarea mediului.

Exerciții Probleme Jocuri

Mariana Mogoș

Preţ: 30 lei
Disponibilitate: Disponibilă
Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Ordinul nr. 3530 din 04.04.2018 şi se regăseşte la poziţia nr. 2 din anexa Ordinului

Lucrarea este realizată în conformitate cu programa şcolară pentru disciplina Matematică şi explorarea mediului. Clasa pregătitoare, clasa I şi clasa a ll -a, aprobată prin ordin al ministrului educaţiei naţionale nr. 3418/19.03.2013.

Lucrarea Matematică şi explorarea mediului.Exerciţii,probleme,jocuri.Clasa pregătitoare se adresează în mod deosebit elevilor care doresc îşi aprofundeze cunoştinţele şi deprinderile exersate în cadrul disciplinei matematică şi explorarea mediului.
Culegerea cuprinde o mare varietate de exerciţii, probleme şi jocuri, precum şi un set de itemi de explorarea mediului, ceea ce o recomandă drept un excelent instrument de lucru la clasă, pentru suplimentarea aplicaţiilor, dar şi acasă, pentru consolidarea celor învăţateDe asemenea, culegerea oferă un amplu material de exersare pentru activităţile desfăşurate în programul afterschool şi,nu în ultimul nd, vine în întâmpinarea elevilor care vizează performanta în studiul matematicii.