Biologie clasa a VI-a, manual câștigător la licitația din 2023

27 iunie 2023

Alte manuale câștigătoare pentru clasa a VI-a

 

 

Dragi profesori,

 

Vă anunțăm cu bucurie că manualul Art Klett de Biologie pentru clasa a VI-a este câștigător la licitația din acest an.

Vă invităm să urmăriți mai jos o scurtă prezentare video a manualului (2-3 min), să răsfoiți manualul online, să descoperiți noul program-suport pentru profesori, să aflați mai multe despre autori și să citiți o scurtă recenzie.

 

 

Tot ce trebuie să știți despre noul manual, în 3 minute! 

 

Descoperiți manualul nostru în această prezentare video, realizată de către un profesor.

 

Calitate în educație.

De ce manualele Art Klett sunt prima opțiune a școlilor românești? 

 

  • Experiența și rigoarea unui colectiv de autori de renume: Irina Pop-Păcurar, Dorina Podar, Cristina Dudan.

 

  • Învățare prin descoperire, invitând elevii să caute și să descopere ei înșiși informații, în loc de a le recepta pasiv.

 

  • Structură clară, simplă și unitară, proiecte interesante explicate detaliat.

 

  • Grafică de excepție prin formatul aerisit, cu scheme explicative ușor de urmărit, clare, cu grafice, tabele și fotografii de bună calitate.

 

  • Activități interdisciplinare, care creează punți între biologie și literatură, matematică etc.

 

 

 

Vă invităm să transmiteți opțiunea dvs. responsabilului din școală pentru disciplina la care predați, începând cu 11 iulie, când se va deschide platforma pentru selecția manualelor.

 

 

Obțineți excelența în educație prin programul-suport pentru profesori!

 

Venim în sprijinul dumneavoastră cu programul-suport, prin care beneficiați de:

 

Experiența și rigoarea unui colectiv de autori de prestigiu

 

 

  • IRINA POP-PĂCURAR este licențiată în Biologie, doctor în Științe ale Educației și, în prezent, conferențiar în Departamentul Didactica Științelor Exacte al Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Irina Pop-Păcurar a acumulat o experiență complexă în învățământ, de la nivelul primar la cel universitar, precum și în programele de formare profesională inițială și continuă a profesorilor.

 

  • DORINA PODAR este șef de lucrări la Facultatea de Biologie și Geologie, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca. A predat biologia și chimia la Framlingham College, din Marea Britanie, timp de un an, printr-un program organizat de British Council. A întrerupt activitatea în învățământul preuniversitar pentru a finaliza doctoratul realizat în România și Marea Britanie. Ulterior a reluat activitatea în învățământ în cadrul Universității Babeș‑Bolyai, unde lucrează și în prezent.

 

  • CRISTINA DUDAN este profesor de biologie la Colegiul Național ”Radu Negru” din Făgăraș, Jud Brașov, profesor MERITO 2020, mentor ȘTIINȚESCU ( din 2017 coordonează și implementează proiecte STEAM cu finanțare din Fondul Științescu). A fost premiată de 2 ori cu premiul Promotor al excelenței în educație, în cadrul Galei Societății civile Țara Făgărașului, a realizat și prezentat live 4 lecții interdisciplinare în cadrul proiectului național ”Educație La Înălțime”.

 

Aflați cum noul manual poate face predarea mai eficientă:

Șef lucr. dr. Alexandru N. Stermin, Facultatea de Biologie și Geologie, Universitatea Babeș - Bolyai, Cluj-Napoca

„Nu este doar un manual de biologie pentru elevi, ci poate fi lecturat și ca un rezervor de idei pentru profesori, prin bogăția metodelor didactice propuse implicit sau explicit. Acuratețea informațiilor prezentate, profesionalismul aducerii lor în scenă, integrarea valorilor umaniste și abordările interdisciplinare pe care le propune manualul se numără printre elementele fundamental necesare lumii în care trăim și generațiilor ce vin. […] Bogăția și noutatea lui stau în faptul că nu ne învață doar despre viață, ci și despre calitatea vieții.”

 

Alegând manualele noastre, veți beneficia și de un set complet de auxiliare și materiale didactice, pentru elevi și profesori. 

 

Selectați cu încredere manualele Art Klett!

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la 0217967383 sau contact@art-educational.ro

 

 pentru a vedea alte manuale câștigătoare la licitația din 2023!

 

Vă recomandăm şi