Caietul exploratorului isteț, auxiliar pentru clasa I

15 septembrie 2023

Dragi profesori,

 

Ne face plăcere să vă anunțăm lansarea unui nou auxiliar pentru clasa I, Caietul exploratorului isteț, care favorizează învățarea integrată și conexiunile material tipărit-aplicații digitale.

 

  • Oferă prilejuri de învățare integrată, bazată pe cunoștințe și competențe de actualitate.
  • Este conceput ca un ghid ce direcționează curiozitatea elevilor de a explora lumea înconjurătoare și stimulează formularea de întrebări deschise, expunerea unor perspective inedite.
  • Auxiliarul oferă continuitate celor care au utilizat setul Școala colorată la clasa pregătitoare.
  • Valorifică metoda Văd. Cred. Mă întreb – elevii sunt inițiați în procesul de gândire critică, prin observație ghidată.

 

Autori: Marilena Nicolae, Andreea-Cristina Dumitrescu, Liana-Mihaela Ilincescu

De ce să alegeți Caietul exploratorului isteț?

  • Antrenează abilități și competențe din mai multe discipline: Comunicare în limba română, Matematică și explorarea mediului, Arte vizuale și abilități practice, Muzică și mișcare, Dezvoltare personală.
  • Lărgește orizontul elevilor, punând bazele unei culturi generale bogate, prin învățare de cuvinte noi, prin descoperire de informații despre lumea vie, cu care se vor întâlni mai târziu la biologie și geografie etc.
  • Literele sunt introduse prin metoda „alfabetului animalelor”, ce valorifică interesul natural al copiilor față de lumea vie.
  • Propune o grafică deosebit de atractivă, adaptată vârstei elevilor.

 

 

Școala colorată. Clasa I continuă proiectul digital de succes de la clasa pregătitoare, oferind, pe platforma online iZZi (https://ro.izzi.digital), jocuri pe discipline, filme educaționale și modele 3D.

Resursele digitale atractive, accesibile pe baza unui cod de înregistrare, sunt create special pentru profesori și pentru elevii lor din clasa I. Platforma susține procesul de predare-învățare integrată și propune un conținut multimedia asociat caietului tipărit.

 

Pentru comenzi, vă rugăm să accesați acest link.

 

Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta la 021 796 73 83 sau contact@art-educational.ro

 

Vă recomandăm şi