CASA LIMBILOR STRĂINE - a lansat CATALOGUL 2018 (oferta de toamnă)

20 septembrie 2018

În anul 2017, Grupul Editorial Art a semnat un parteneriat exclusiv cu unul dintre cele mai mari grupuri cu profil educațional din Europa, Klett Gruppe. Semnarea acestui parteneriat a însemnat aducerea în România a 125 de ani de experiență acumulată pe cea mai mare piață de carte educațională din Europa, dar și distribuirea de titluri internaționale pentru predarea și învățarea limbilor engleză, germană, franceză, spaniolă și italiană, ca limbi străine.

 

Casa Limbilor Străine, proiectul Art Klett în România, rezultat al acestui parteneriat, a început procesul de adaptare a unor titluri internaționale pentru programele din sistemul educațional românesc. Primele apariții sunt: SUPER MINDS, EYES OPEN și MAKE IT – pentru engleză, HALLO ANNA și MAXIMAL – pentru germană, precum și À PLUS – pentru franceză.

 

Sub acoperișul Casei Limbilor Străine veți găsi și ediții internaționale ale unor titluri realizate de cele mai prestigioase edituri (Cambridge University Press, Delta Publishing, Ernst Klett Sprachen, Maison des Langues, Difusión ELE și Casa delle Lingue) pentru predarea și învățarea limbilor străine.

 

Aici  puteți consulta catalogul 2018.

 

Pe parcursul acestui an școlar, ne propunem să facem cunoștință cu comunitatea de profesori de limbi străine din întreaga țară și să devenim un partener activ în procesul de educație, atât prin oferta foarte variată de manuale și auxiliare clasice și de tip blended-learning, cât și prin organizarea de evenimente de formare profesională. Împreună cu formatorii internaționali ai partenerilor noștri, am inclus în ofertă activități de formare adresate profesorilor de limbi străine, activități care se vor desfășura fie în locuri propuse de profesorii interesați, fie în librăriile Librarium din București, Cluj-Napoca, Slobozia, Iași și Timișoara.

 

Vă recomandăm şi