Casa Limbilor Străine paticipă la conferința anuală pentru profesorii de limba franceză - „Partager pour s'enrichir”

20 aprilie 2018

La sfârșitul săptămânii, 21-22 aprilie 2018, echipa Casa limbilor străine va face cunoștință cu profesorii de limba franceză din România, la cel mai important eveniment al anului în domeniu: Conferința Partager pour s'enrichir, organizată de Asociația Română a Profesorilor Francofoni (ARPF), cu sprijinul Delegației generale Wallonie-Bruxelles la București. Evenimentul are loc la Colegiul „Costache Negruzzi” din Iași, unde și-au confirmat prezența 250 de profesori din toată țara.

 

Casa limbilor straine, Partager pour s'enrichir, 21-22 aprilie 2018, Colegiul National Costache Negruzzi, Iasi

 

Ajunsă la cea de-a X-a ediție, conferința Partager pour s'enrichir adună în fiecare an sute de profesori de limba franceză din toată țara, dornici să se perfecționeze în domeniul predării limbii francize ca limbă străină (FLE). Prin parteneriatele stabilite la nivel international de către organizatori, aceștia le oferă profesorilor oportunitatea de a schimba idei nu doar între ei, dar și cu invitații evenimentului - vorbitori nativi, autori de manuale și specialiști în domeniul FLE.


 

Fiind prima participare la acest eveniment, echipa Casa Limbilor Străine, în colaborare cu partenerii de la Éditions Maison des Langues, a pregătit o serie de surprize pentru profesorii de franceză participanți, care sunt invitați la standul de prezentare pe parcursul celor două zile de conferință pentru a afla mai multe despre noul proiect Art Klett în România. Vor fi întâmpinați cu noutăți editoriale, reduceri, zâmbete și, desigur, câte un cadou-surpriză.

 

Casa limbilor străine este un proiect Art Klett în România, care aduce sub același acoperiș materiale didactice pentru predarea/învățarea limbilor străine (Engleză, Germană, Franceză, Spaniolă, Italiană), de la cele mai prestigioase edituri în domeniu: Cambridge University Press, Delta Publishing, Ernst Klett Sprachen, Langenscheidt, Difusión ELE, Maison des Langues, Casa delle Lingue.

 

Vă recomandăm şi