Chimie clasa a VII-a, manual câștigător la licitația din 2024

04 iulie 2024

Descoperiți aici alte manuale câștigătoare la licitația din 2024


Dragi profesori,

 

Echipa Editurii Art Klett vă anunță cu bucurie că manualul de Chimie pentru clasa a VII-a este ales câștigător în cadrul licitației Ministerului Educației. Punctaj obținut la evaluarea calitativă: 99,2/100.

 

Partea grafică se îmbină într-un mod echilibrat cu textul iar experimentele prezentate se îmbină cu metodele digitale într-un mod atractiv.

  


Vă invităm: să răsfoiți manualul online, să aflați mai multe despre autori și să citiți o scurtă recenzie. Alegând manualul Editurii Art Klett beneficiați de planificare, set complet de auxiliare și webinare de formare profesională - toate acestea prin intermediul programului suport.
 

Tot ce trebuie să știți despre noul manual, în 3 minute! 

 

Aflați opinia colegei dumneavoastră despre manualul de Chimie pentru clasa a VII-a.

 


 

6 motive pentru care manualul editurii Art Klett este prima opțiune a școlilor românești:
 

1. Oferă garanția calității cu care profesorii de chimie de gimnaziu sunt obișnuiți deja, prin colectivul prestigios de autori.

2. Conține grafică de excepție, material vizual care facilitează învățarea și înțelegerea principiilor de bază ale chimiei.

3. Favorizează învățarea temeinică prin îmbinarea armonioasă a metodelor moderne și tradiționale utilizate.

4. Este apropiat de universul elevilor, cărora li se adresează prin teme de interes pentru ei, asigurându-le o învățare motivată.

5. Modernitatea demersului didactic trezește in prin intermediul experimentelor redate într-un mod atractiv.

6. Accesibilitatea și sistematizarea lecțiilor este conferită de modul în care manualul este structurat, cele 4 unități de învățare oferind claritate.

 În perioada următoare se va deschide platforma de selecție, astfel încât vă rugăm să transmiteți opțiunea dvs. responsabilului din școala la care predați.

Obțineți excelența în educație prin programul-suport pentru profesori!


Venim în sprijinul dumneavoastră cu programul-suport, prin care beneficiați de:

     


Experiența și rigoarea unui colectiv de autori de prestigiu

 

Luminița Irinel Doicin

Profesor titular de chimie de 34 de ani, coautor la multiple manuale și auxiliare de chimie, cu elevi care, sub îndrumarea dumneaei, au obținut numeroase premii la olimpiadele și concursurile de chimie; membră în multiple Comisii Naționale ale olimpiadelor și concursurilor de specialitate, membră în grupuri de lucru pentru programe școlare, autor a numeroase articole publicate în domeniul chimiei și al managementului educațional, propunător de subiecte pentru olimpiade şi concursuri de chimie.

 

Silvia Gîrtan

Profesor de chimie timp de 42 de ani la Școala Gimnazială nr. 132 și Școala Gimnazială nr. 280 din cartierul Rahova, sectorul 5, București. Este coautor al manualelor de chimie pentru clasa a VII-a și clasa a VIII-a publicate de Editura Art Klett, precum și a unor auxiliare destinate profesorilor și elevilor: caiete de chimie, culegeri de probleme, exerciții, jocuri didactice, culegeri de subiecte propuse la concursurile și olimpiadele de chimie.

 

Mădălina Veronica Angelușiu

Profesor titular de chimie la Școala Gimnazială „Titu Maiorescu” din București, coautor de manuale de chimie pentru gimnaziu, doctor în domeniul chimiei din 2010, metodist ISMB, cercetător științific la Institutul de Științe ale Educației în perioada 2016-2019, când, în calitate de expert pentru domeniul științe, a fost implicată în testarea PISA, fiind coautor al raportului national PISA 2018.

 

  


 

Aflați cum noul manual poate face predarea mai eficientă:
 

Prof. univ. dr. Irinel Adriana Badea Universitatea din București

"Manualul Chimie. Clasa a VII-a este redactat în conformitate cu cerinţele noii programe, are o structură logică, originală şi modernă. Partea grafică îmbină echilibrat textul, iar unităţile de învăţare sunt construite echilibrat, cu noţiuni teoretice susţinute de exemple practice, multe dintre acestea din cotidian.

Textul științific este adaptat cunoştinţelor de limbă română ale elevului şi astfel noţiunile introductive specifice domeniului chimie sunt uşor de înţeles. Când vorbești despre elemente, compuși chimici și aplicațiile lor trebuie să știi să scrii simboluri, formule chimice, să înveți să îi denumești, ca în final să le cunoști proprietățile fizice și chimice, pentru ca apoi să poți naviga cu ușurință printre clase de compuși scriind cu măiestrie ecuațiile reacțiilor chimice. E un drum greu și nu de multe ori, de-a lungul timpului, pentru cei mai mulți dintre elevii clasei a VII-a, această călătorie nici nu a început.”

Alegând manualele noastre, veți beneficia și de un set complet de auxiliare și materiale didactice, pentru elevi și profesori. 


Selectați cu încredere manualele Art Klett!
 

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la 0217967383 sau contact@art-educational.ro

 

Vă recomandăm şi