Comunicare în limba engleză clasa a II-a, manual câștigător la licitația din 2024

12 iunie 2024

Descoperiți aici alte manuale câștigătoare la licitația din 2024


Dragi profesori,

 
Echipa Editurii Art Klett vă anunță cu bucurie că manualul de Comunicare în limba engleză pentru
clasa a II-a, în colaborare cu Cambridge University Press, este ales câștigător în cadrul licitației
Ministerului Educației. Acest NOU manual este adaptat la programa românească având la bază celebra ediție internațională Cambridge, Quick Minds.


  

 

 

În perioada 14-21 iunie 2024 se va deschide platforma Ministerului Educației, astfel încât vă rugăm să transmiteți opțiunea dvs. responsabilului din școala la care predați.

 

Vă invităm: să urmăriți mai jos o scurtă prezentare video a manualului (2-3 min), să răsfoiți manualul online, să aflați mai multe despre autori și să citiți o scurtă recenzie. Alegând manualul Editurii Art Klett beneficiați de planificare, ghidul profesorului, set complet de auxiliare, webinare de formare profesională - toate acestea prin intermediul programului suport.
Tot ce trebuie să știți despre noul manual, în 3 minute! 

 

Aflați opinia colegei dumneavoastră despre manualul de Comunicare în limba engleză pentru clasa a II-a.
 


5 motive pentru care manualul editurii Art Klett este prima opțiune a școlilor românești:
 

1. Navigarea în lecție se face cu ușurință datorită organizării coerente și logice a conținuturilor.
 

2. Gramatica este prezentată atractiv și distinct, cu suport video consistent.
 

3. Interdisciplinaritatea: încurajează elevii să învețe despre alte discipline prin intermediul limbii engleze.
 

4. Lecțiile de tip CLIL Learn and Think fac învățarea mai antrenantă și memorarea mai ușoară, activând totodată conexiunile cu diferite domenii ale cunoașterii și competențele de secol XXI, necesare în formarea personalității elevului.
 

5. Formare de competențe - oferă activități pentru dezvoltarea celor patru competențe specifice.

  

 

Obțineți excelența în educație prin programul-suport pentru profesori!


Venim în sprijinul dumneavoastră cu programul-suport, prin care beneficiați de:

   


Experiența și rigoarea unui colectiv de autori de prestigiu


Herbert Puchta - deține titlul de doctor în limba engleză, cu specializare în pedagogia predării limbii engleze. Președinte al IATEFL și fost profesor universitar la Teacher Training University din Graz, în prezent ține workshop-uri și seminare pentru profesori în peste 50 de țări.


Günter Gerngross - a obținut titlul de doctor în educație în cadrul Universității din Graz, Austria. A fost coautor a numeroase manuale și culegeri. Timp de mai mult de 20 de ani, a aplicat psihologia cognitivă în predarea limbii engleze ca limbă străină.


Peter Lewis-Jones - este un autor de manuale școlare, care a predat limba engleză ca limbă străină începând cu anul 1993. Este coautor al mai multor titluri Cambridge EFL (English as a Foreign Language), printre care se află English in Mind, MORE! și Super Minds.


Bianca Popa - a fost formator de cadre didactice și este autoarea versiunii românești a manualului de limba engleză pentru clasa a II-a, adaptat după Quick Minds - Level 2, manual editat de Cambridge University Press. Totodată, Bianca Popa a realizat versiunea românească a auxiliarului Super Minds, editat de Cambridge University Press.

 

  


Aflați cum noul manual poate face predarea mai eficientă:
 

Conf. univ. dr. Adrian Oțoiu cadru asociat Facultatea de Litere, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca

„Prietenos cu cititorul, într-un format vizual ce garantează o experiență imersivă, oferind mici segmente de aventură și fantezie specifice vârstei (care evoluează da la basmele din manualul de clasa I la aventurile cu supereroi aici), prezentul manual pentru clasa a II-a are potențialul de a oferi elevilor o scară către o serie de achiziții esențiale.”


Alegând manualele noastre, veți beneficia și de un set complet de auxiliare și materiale didactice, pentru elevi și profesori. 


Selectați cu încredere manualele Art Klett!
 

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la 0217967385 sau la contact@art-educational.ro

 

Vă recomandăm şi