Comunicare în limba modernă 1- Engleză clasa I, manual câștigător la licitația din 2023

27 iunie 2023

Alte manuale câștigătoare pentru clasa I 

 

 

Dragi profesori,

 

Vă anunțăm cu bucurie că manualul Art Klett de Comunicare în limba modernă 1- Engleză pentru clasa I, este câștigător la licitația din acest an.

Vă invităm să urmăriți mai jos o scurtă prezentare video a manualului (2-3 min), să răsfoiți manualul online, să descoperiți noul program-suport pentru profesori, să aflați mai multe despre autori și să citiți o scurtă recenzie.

 

Tot ce trebuie să știți despre noul manual, în 3 minute! 

 

Descoperiți manualul nostru în această prezentare video, realizată de către un profesor.

 

Calitate în educație.

De ce manualele Art Klett sunt prima opțiune a școlilor românești?

 

  • Calitate și continuitate în educație, prin seria completă de manuale de limba engleză pentru ciclul primar, rezultat al colaborării cu experții Cambridge University Press!

 

  • Experiența unui colectiv de autori de prestigiu internațional: Herbert Puchta, Günter Gerngross și Peter Lewis-Jones, adaptarea la programa școlară românească fiind realizată de Bianca Popa.

 

  • Noțiuni de gramatică și de vocabular adaptate nivelului și consolidate cu ajutorul unor activități antrenante (cântece și povești).

 

  • Focus pe examenele Cambridge – unitățile de învățare au în vedere însușirea competențelor evaluate în cadrul examenelor Cambridge Young Learners.

 

  • Insuflarea unor valori morale, prin intermediul poveștilor și interdisciplinaritate prin includerea lecțiilor CLIL (Content and Language Integrated Learning). 

 

 

 

 

Vă invităm să transmiteți opțiunea dvs. responsabilului din școală pentru disciplina la care predați, începând cu 11 iulie, când se va deschide platforma pentru selecția manualelor.

 

Obțineți excelența în educație prin programul-suport pentru profesori!

 

Venim în sprijinul dumneavoastră cu programul-suport, prin care beneficiați de:

 

Colectiv de autori de prestigiu internațional

 

  • HERBERT PUCHTA deține titlul de doctor în limba engleză, cu specializare în pedagogia predării limbii engleze.

 

  • GÜNTER GERNGROSS a obținut titlul de doctor în educație în cadrul Universității din Graz, Austria. A fost coautor a numeroase manuale și culegeri. Timp de mai mult de 20 de ani, a aplicat psihologia cognitivă în predarea limbii engleze ca limbă străină.

 

  • PETER LEWIS-JONES este un autor de manuale școlare, care a predat limba engleză ca limbă străină începând cu anul 1993. Este coautor al mai multor titluri Cambridge EFL (English as a Foreign Language), printre care se află English in Mind, MORE! și Super Minds.

 

  • BIANCA POPA a fost formator de cadre didactice și este autoarea versiunii românești a manualului de limba engleză pentru clasa a II-a, adaptat după Quick Minds - Level 2, manual editat de Cambridge University Press. Totodată, Bianca Popa a realizat versiunea românească a auxiliarului Super Minds, editat de Cambridge University Press.

 

Aflați cum noul manual poate face predarea mai eficientă:

 

Prof. gradul I Adelina Grigorescu, Colegiul Național „Elena Cuza“, București 

,,În manual, regăsim numeroase activități al căror scop este dezvoltarea competențelor specifice (skills), competențele vizate în fiecare lecție fiind notate în subsolul paginii. În primele unități, predomină activitățile bazate pe comunicarea orală (listening și speaking). Așa cum este firesc la clasa I, treptat sunt introduse și activități de reading și de writing, pe măsură ce elevii își dezvoltă aceste competențe în limba maternă, conform recomandărilor din programă. Exercițiile sunt variate și plăcute, oferindu-le profesorului și elevilor suportul necesar pentru exersarea competențelor prin intonarea unor cântece ritmate, prin repetarea unor rime și prin formularea de mesaje scurte de prezentare personală sau de exprimare a unor cereri simple, ori prin participarea la jocuri de comunicare.”   

 

 

Alegând manualele noastre, veți beneficia și de un set complet de auxiliare și materiale didactice, pentru elevi și profesori. 

 

Selectați cu încredere manualele Art Klett!

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la 0217967383 sau contact@art-educational.ro

 

 pentru a vedea alte manuale câștigătoare la licitația din 2023!

 

Vă recomandăm şi