Comunicare în limba română clasa a II-a, manual câștigător la licitația din 2023

04 august 2023

Dragi profesori,

Vă anunțăm cu bucurie că manualul Art Klett de Comunicare în limba română pentru clasa a II-a este câștigător la licitația din acest an, clasat pe LOCUL I la calitate. În perioada 9-18 august platforma este deschisă și puteți alege să folosiți la clasa a II-a, manualul nostru de Comunicare în limba română.

Vă invităm să urmăriți mai jos o scurtă prezentare video a manualului (2-3 min), să răsfoiți manualul online, să descoperiți noul program-suport pentru profesori, să aflați mai multe despre autori și să citiți o scurtă recenzie.

 

 

Selectați manualul nostru realizat de autori de prestigiu și beneficiați de un set complet de resurse didactice: manual digital, ghidul profesorului cu planificări, proiectarea pe unități, sugestii de proiectare a fiecărei ore, caietul elevului.

 

Tot ce trebuie să știți despre noul manual, în 3 minute! 

 

Descoperiți manualul nostru în această prezentare video, realizată de către un profesor.

 

 

Calitate în educație:

De ce manualele Art Klett sunt prima opțiune a școlilor românești: 

 

  • Experiența și rigoarea unui colectiv de autori de prestigiu: Sofia Dobra și Anca Malea

 

  • Structură clară a manualului – fiecare unitate de învățare asigură parcurgerea tuturor etapelor: învățare, exersare, fixare, evaluare, ameliorare și dezvoltare.

 

  • Texte-suport care îi familiarizează pe elevi și cu scriitori contemporani, și cu scriitori clasici. În textele incluse în manual, elevii își regăsesc preocupările și provocările vârstei: înclinația către joc și amuzament, evadarea în imaginație, dar și efortul real de a descifra scrisul, cititul sau de a compune un text.

 

  • Demers didactic bine calibrat – sunt urmăriți atent pașii de împrietenire a elevilor cu textul: apropierea, înțelegerea, reflecții după parcurgerea textului.

 

 

 

 

Obțineți excelența în educație prin programul-suport pentru profesori!

 

Venim în sprijinul dumneavoastră cu programul-suport, prin care beneficiați de:

 

Experiența și rigoarea unui colectiv de autori de prestigiu

 

  • SOFIA DOBRA este formator pentru profesori de gimnaziu și liceu, membru în grupuri de lucru care au elaborat programe de limba și literatura română și un profesor preocupat constant de  modernizarea predării disciplinei Limba și literatura română.

 

  • ANCA MALEA este profesor pentru învățământul primar, autor de manuale și auxiliare școlare. În prezent, lucrează la dezvoltarea și implementarea unui nou concept de wellbeing în școlile din România, prin proiectul RODWELL, un proiect organizat de Facultatea de Psihologie din cadrul Universității București, în colaborare cu University College, Danemarca. 

 

Aflați cum noul manual poate face predarea mai eficientă:

 

Conf. univ. dr. Florentina Sâmihăian, Facultatea de Litere, Universitatea din București

„Manualul este, în egală măsură, ingenios – pentru că parcurgerea lui nu se poate să nu-i surprindă plăcut pe elevi și învățători prin diversitatea textelor alese, prin varietatea exerciţiilor şi a jocurilor propuse, prin ilustraţia vie şi adecvată a textelor […] sau prin explicațiile din discursul autorilor – și riguros, pentru că toate conceptele sunt definite clar și corect din punct de vedere științific și pentru că demersul didactic se bazează pe un algoritm logic și eficient, potrivit modului în care învață elevii de această vârstă.ˮ

 

 

Selectați cu încredere manualele Art Klett!

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la 0217967383 sau contact@art-educational.ro

Vă mulțumim, echipa Art Klet

 

 pentru a vedea alte manuale câștigătoare la licitația din 2023!

 

Vă recomandăm şi