Comunicare în limba română pentru clasa I, manual câștigător la licitația din 2023

06 iulie 2023

Alte manuale câștigătoare pentru clasa I 

 

Dragi profesori,

 

Vă anunțăm cu bucurie că manualul Art Klett de Comunicare în limba română pentru clasa I este câștigător la licitația din acest an.

Vă invităm să urmăriți mai jos o scurtă prezentare video a manualului (2-3 min), să răsfoiți manualul online, să descoperiți noul program-suport pentru profesori, să aflați mai multe despre autori și să citiți o scurtă recenzie.

 

 

Tot ce trebuie să știți despre noul manual, în 3 minute! 

 

Descoperiți manualul nostru în această prezentare video, realizată de către un profesor.

 

 

Calitate în educație:

De ce manualele Art Klett sunt prima opțiune a școlilor românești?

 

  • Experiența și rigoarea unui colectiv de autori de prestigiu: Rodica Gavriș-Pascu, Ioana Camelia Iovănaș, Bianca Sabou și Marinela Scripcariu.

 

  • Exerciții variate pentru fiecare domeniu de conținut din programă – cele centrate pe dezvoltarea auzului fonematic pornesc exact de la elemente din ilustrație sau din textul- suport, astfel încât elevii să înțeleagă logic legătura sunet-literă/sunet-litere.

 

  • Mascotă simpatică, în jurul căreia se organizează povestea literelor – călăuza copiilor, albinuța Mira, îi ghidează pe elevi pe tot parcursul manualului.

 

  • Adresare jucăușă, apropiată de universul elevilor de clasa I; teme familiare și de interes pentru aceștia, asigurându-le o învățare motivată; texte-suport adaptate vârstei elevilor, stimulându-le dorința de a citi.

 

 

 

 

Vă invităm să transmiteți opțiunea dvs. responsabilului din școală pentru disciplina la care predați, începând cu 11 iulie, când se va deschide platforma pentru selecția manualelor.

 

Obțineți excelența în educație prin programul-suport pentru profesori!

 

Venim în sprijinul dumneavoastră cu programul-suport, prin care beneficiați de:

 

Experiența și rigoarea unui colectiv de autori de prestigiu

 

  • RODICA GAVRIȘ-PASCU este formatoare la nivel național pentru profesorii care predau la ciclul primar și a fost desemnată profesor MERITO în anul 2020. În prezent, profesor la Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu" Cluj-Napoca.

 

  • IOANA CAMELIA IOVĂNAȘ a parcurs numeroase cursuri de formare vizând calitatea predării științelor la ciclul primar, învățarea centrată pe copil, instruirea diferențiată. În prezent, profesor la Liceul Teoretic Elf", Cluj-Napoca.

 

  • BIANCA SABOU este mentor pentru învățământul primar, cu o îndelungată experiență în predare la ciclul primar. În prezent, profesor la Colegiul Național George Coșbuc", Cluj-Napoca.

 

  • MARINELA SCRIPCARIU are peste 30 de ani de experiență la catedră, este formator pentru dezvoltarea gândirii critice și expert în literație la Fundația Noi Orizonturi. În prezent, profesor la Liceul Teoretic „Elf", Cluj-Napoca.

 

Aflați cum noul manual poate face predarea mai eficientă:

 

Prof. univ. dr. Alina Pamfil, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea „Babeş-Bolyai”, Cluj-Napoca

 

„Evaluat cu grila specifică unui instrument școlar, manualul se impune prin eficiență și atractivitate. Dar abecedarul de față depășește cu mult criteriile standard. Și aceasta deoarece calitățile textului trec dincolo de realizările fiecărei lecții și definesc unitatea acestora, definesc întregul parcurs. Privit din perspectiva traseului pe care îl propune, manualul extinde înțelegerea dincolo de obiectivele și de conținuturile menționate în programe: transmite mesaje despre frumusețea și despre diversitatea vieții și a culturii care o reflectă; conține o invitație continuă la explorarea lumilor relevate prin cuvinte, prin enunțuri și texte; comunică un mesaj stenic legat de reușită, de drumul în trepte pe care reușita îl presupune și de dorința «de a putea mai mult» pe care o incumbă.”

 

Alegând manualele noastre, veți beneficia și de un set complet de auxiliare și materiale didactice, pentru elevi și profesori. 

 

Selectați cu încredere manualele Art Klett!

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la 0217967383 sau contact@art-educational.ro

 

 pentru a vedea alte manuale câștigătoare la licitația din 2023!

 

Vă recomandăm şi