Concurs „Școala colorată cu clasă digitală”

10 ianuarie 2024

Dragi profesori,

 

În perioada 11 ianuarie – 14 februarie 2024 vă invităm să participați la concursul „Școala colorată cu clasă digitală“. Două premii valoroase sunt oferite câștigătorilor: câte o geantă plină de caiete de lucru pentru toată clasa, plus un certificat de excelență pentru profesorul îndrumător. 

 

Încurajați-vă elevii să își activeze conturile digitale și să exerseze acasă, alături de părinți, exercițiile și jocurile aferente setului educațional Școala colorată din platforma iZZi. Astfel se vor aduna puncte, iar clasa dumneavoastră poate fi una din cele două clase câștigătoare. 

 

 

 

Concursul se adresează tuturor profesorilor care utilizează deja setul educațional Școala colorată și a căror clase digitale acumulează puncte pe platforma iZZi, în perioada concursului. 

 

Atenție! Toți profesorii care acumulează cel puțin 3.000 de puncte cu clasele digitale în perioada concursului, vor primi adeverință pentru promovarea de activități de învățare interactive și utilizarea resurselor digitale la clasă.

 

Vor fi premiate primele 2 clase care vor obține cele mai mari punctaje în platforma iZZi, în perioada 11.01.2024 (ora 10:00) - 14.02.2024 (ora 12:00).

 

Fiecare clasă câștigătoare va primi câte un set cadou care conține: o geantă plină de caiete de lucru („Clasa pregătitoare. La iarbă verde cu Licurici! Fișe interdisciplinare pentru evaluarea finală”) pentru toată clasa, un carnețel și pix, plus un certificat de excelență.

 

Punctajul va fi calculat ca diferență între cel existent în platformă la data de 11.01.2024 (ora 10:00) și cel din data de 14.02.2024 (ora 12:00). Câștigătorii vor fi anunțați în data de 14 februarie 2024, după ora 13.00, pe site-ul www.art-educational.ro 

 

 

Elevii petrec timp în fața ecranelor și jocurile digitale îi fascinează. Rolul adulților nu mai este de mult să îi ferească de expunere cu orice preț, ci să îi învețe cum să utilizeze aceste resurse în mod inteligent și să aibă grijă la conținutul digital consumat. 

 

Concursul „Școala colorată cu clasă digitală“ este o modalitate prin care se poate stimula competitivitatea sănătoasă și spiritul de echipă, oferindu-le elevilor o recompensă pentru munca depusă și abilitățile dobândite în exersarea activităților educaționale. Pentru că Școala colorată aduce mereu bucurie la clasa pregătitoare.

 

Pentru tot mecanismul concursului consultați REGULAMENTUL AICI.

 

 

Parcurgeți cei 3 pași de mai jos și obțineți punctajul maxim pentru a câștiga unul dintre cele 2 premii oferite în cadrul concursului (click pe fiecare banner pentru tutorialul youtube):

 

 

 

 

 

Pentru clarificări și suport tehnic privind crearea unei clase digitale, vă rugăm să ne contactați la telefon 0760 656 199 (de luni până vineri, între orele 9.00-17.00) sau la adresa de e-mail: support01@smart-klett.ro

 

Pentru mai multe detalii despre produse, ne puteți contacta la 0217967383 sau contact@art-educational.ro.
 

Vă recomandăm şi