Consiliere și dezvoltare personală clasa a VI-a

27 iunie 2023

Alte manuale câștigătoare pentru clasa a VI-a

 

Dragi profesori,

 

Vă anunțăm cu bucurie că manualul Art Klett de Consiliere și dezvoltare personală clasa a VI-a este câștigător la licitația din acest an, fiind clasat pe locul 1, la evaluarea calitativă. 

Vă invităm să urmăriți mai jos o scurtă prezentare video a manualului (2-3 min), să răsfoiți manualul online, să descoperiți noul program-suport pentru profesori, să aflați mai multe despre autori și să citiți o scurtă recenzie.

 

 

Tot ce trebuie să știți despre noul manual, în 3 minute! 

 

Descoperiți manualul nostru în această prezentare video, realizată de către un profesor.

 

Calitate în educație.

De ce manualele Art Klett sunt prima opțiune a școlilor românești? 

 

  • Manual interactiv și adaptat la nivelul de vârstă al elevilor cărora li se adresează, care abordează temerile și dificultățile specifice vârstei.

 

  • Sprijină educația emoțională și relațională, care, la rândul ei, susține procesul de învățare de la celelalte discipline și dezvoltă valori etice și civice, abilități de lucru în echipă.

 

  • Utilizează învățarea prin joc, care îi motivează pe elevi să descopere școala ca pe un spațiu al bucuriei cunoașterii.

 

  • Colectiv de autori cu experiență: Monica H. Columban, Dorina Kudor, Lenuța Sfîrlea, Dorina-Anca Talaș.

  • Stimulează inițiativa, responsabilitatea și creativitatea, prin dezvoltarea abilităților de rezolvare a problemelor, încurajând învățarea prin planificare.

 

 

 

Vă invităm să transmiteți opțiunea dvs. responsabilului din școală pentru disciplina la care predați, începând cu 11 iulie, când se va deschide platforma pentru selecția manualelor.

 

Obțineți excelența în educație prin programul-suport pentru profesori!

 

Venim în sprijinul dumneavoastră cu programul-suport, prin care beneficiați de:

 

Aflați cum noul manual poate face predarea mai eficientă:

 

Prof. gr. I Ana-Maria Moldovan, director al Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Cluj 

„Activitățile propuse de către autori sunt antrenante, atractive, valorificând învățarea reciprocă, implicarea activă și participativă, majoritatea fiind proiectate sub formă de joc, organizate frontal, individual, în perechi sau pe grupe. Fiecare unitate de învățare îi provoacă pe elevi să participe la activități care au la bază metoda proiectului, în care sunt puși în situația de a colabora, de a lucra în echipe, de a structura și aplica informațiile interiorizate pe parcursul unității de învățare, precum și de a face legături între acestea și cunoștințele dobândite anterior la alte discipline de studiu.”

 

Alegând manualele noastre, veți beneficia și de un set complet de auxiliare și materiale didactice, pentru elevi și profesori. 

 

Selectați cu încredere manualele Art Klett!

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la 0217967383 sau contact@art-educational.ro

 

 pentru a vedea alte manuale câștigătoare la licitația din 2023!

Vă recomandăm şi