Consiliere și dezvoltare personală clasa a VII-a, manual câștigător la licitația din 2024
Descoperiți aici alte manuale câștigătoare la licitația din 2024
Dragi profesori,
Echipa Editurii Art Klett vă anunță cu bucurie că manualul de Consiliere și dezvoltare personală pentru clasa a VII-a este ales câștigător în cadrul licitației Ministerului Educației.
Punctaj obținut la evaluarea calitativă: 98,2/100.
Manualul permite elevilor să-și dezvolte competențe transversale ce țin de dezvoltarea abilităților necesare explorării sinelui și a reflecției asupra lumii.
Vă invităm: să urmăriți mai jos o scurtă prezentare video a manualului (2-3 min), să răsfoiți manualul online, să aflați mai multe despre autori și să citiți o scurtă recenzie. Alegând manualul Editurii Art Klett beneficiați de planificare și webinarii de formare profesională - toate acestea prin intermediul programului suport.
Tot ce trebuie să știți despre noul manual, în 3 minute!
Aflați opinia colegei dumneavoastră despre manualul de Consiliere și dezvoltare personală pentru clasa a VII-a.
7 motive pentru care manualul editurii Art Klett este prima opțiune a școlilor românești:
1. Abordează conținuturile din programă într-o viziune didactică bazată pe patru procese de cunoaștere: conștientizare, explorare, reflecție și integrare.
2. Asociază competențele generale și specifice cu domeniile de conținut și tipurile de activități de învățare incluse în programa școlară în lecții care conduc elevul pe un traseu de cunoaștere în șase pași didactici: explorez, rețin, comunic, reflectez, în familie, portofoliul meu.
3. Cuprinde tipuri de activități complexe, inspirate din modele ale învățării experiențiale și ale învățării sociale și comunicaționale – proiecte, ateliere, investigații, studii de caz, joc de rol, activități individuale/în pereche/în grup/frontale –, prin care elevii dobândesc abilitățile necesare explorării sinelui și reflecției asupra lumii.
4. Oferă cadrului didactic posibilitatea de a parcurge o lecție într-o singură oră de curs, precum și adaptarea demersului didactic prin selectarea exercițiilor pe care le consideră adecvate în funcție de specificul clasei.
5. Este o resursă educațională modernă, atât sub aspectul conținutului, cât și al esteticii prezentării acestuia.
6. Combină lecțiile cu activități nonformale, oferindu-le elevilor prilejul să-și exerseze competențele într-un mod creativ și să le fixeze pe termen lung.
7. Include anexe care sprijină activitatea elevilor și a cadrului didactic, precum și implicarea familiei.
În perioada următoare se va deschide platforma de selecție, astfel încât vă rugăm să transmiteți opțiunea dvs. responsabilului din școala la care predați.
Obțineți excelența în educație prin programul-suport pentru profesori!
Venim în sprijinul dumneavoastră cu programul-suport, prin care beneficiați de:
Experiența și rigoarea unor autori de prestigiu
Monica Columban - profesoară de limba și literatura română la Colegiul Național „Emil Racoviță” din Cluj-Napoca, experiență la catedră de peste 35 de ani, metodist, mentor și formator, cu masterat în Studii literare românești, autor și coautor la o serie de manuale și auxiliare didactice (atât pentru ciclul gimnazial, cât și pentru cel liceal), la programe de formare, la ghiduri pentru pregătirea elevilor în clasele de excelență.
Dorina Kudor - profesoară de limba și literatura română, gradul I, la Colegiul Național ,,Gheorghe Șincai” Cluj-Napoca, autor și coautor de manuale școlare și auxiliare curriculare, realizator de resurse educaționale deschise.
Lenuța Sfîrlea - profesoară de limba și literatura română la Școala Gimnazială „Ioan Bob” din Cluj-Napoca (1997-2024); autor și coautor de manuale școlare și auxiliare curriculare, mentor, metodist, formator.
Dorina-Anca Talaș - Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Miron Ionescu” Cluj-Napoca, 22 de ani experiență în învățământul preuniversitar, dintre care trei ani în învățământul din Statele Unite ale Americii, 11 ani în învățământul universitar, în calitate de cadru didactic asociat, cu doctorat în psihologie, autor și coautor de cărți, articole științifice și resurse digitale în domeniul educațional.
Aflați cum noul manual poate face predarea mai eficientă:
Prof. univ. dr. DANIEL DAVID, psiholog, Președintele Asociației Psihologilor din România:
„Lecțiile sunt inovativ structurate, cu un conținut corect științific, formulat într-un limbaj adecvat (incluzând și metafore), accesibil profesorilor și elevilor care formează aici grupul-țintă. Mă aștept ca, implementat adecvat, un astfel de manual să aibă un rol important în optimizarea personală a elevilor, în promovarea stării prezente de sănătate și chiar în prevenirea apariției unor probleme psihologice.”
Alegând manualele noastre, veți beneficia și de un set complet de auxiliare și materiale didactice, pentru elevi și profesori.
Selectați cu încredere manualele Art Klett!
Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la 0217967383 sau contact@art-educational.ro
-
Ce poți face cu o carte în vacanță. Clasa a VI-a
citește mai mult -
Ce poți face cu o carte în vacanță. Clasa a V-a
citește mai mult -
Vacanță colorată. Clasa a III-a. Caiet de activități
citește mai mult -
Logo! A2 - Intensivtrainer
citește mai mult -
Logo! A2 - Unterrichtshandbuch
citește mai mult -
Logo! A2 - Übungsbuch mit Audios
citește mai mult -
Rettungsaktion für einen Igel - Lektüre mit digitalen Extras
citește mai mult -
Netzwerk neu B1.1, Kurs- und Übungsbuch mit Audios und Videos inklusive Lizenzschlüssel allango (24 Monate)
citește mai mult -
In conversation B2/C1 2ed , Student’s Book with audios including allango licence key (24 months)
citește mai mult -
Activities for a Greener Mindset - Book with photocopiable activities
citește mai mult