Decernarea premiului – Profesorul Digital al Anului

14 septembrie 2023

Dragi profesori,

La început de săptămână, în cadrul unui eveniment de gală care a avut loc la sediul Ambasadei Germaniei, s-a decernat premiul Profesorul Digital al Anului doamnei Mariana Brebenariu, profesor pentru învățământul primar, din Reșița.

 

Acest premiu a fost o recunoaștere a dedicării și implicării doamnei Brebenariu în pregătirea micuților elevi de la clasa pregătitoare. Doamna Brebenariu are o experiență de 45 de ani și a pregătit pentru perfomanță mai mult de 10 generații de elevi.

 

 

Pe parcursul anului școlar trecut 2022-2023, împreună cu elevii săi, doamna Brebenariu a câștigat ambele concursuri organizate la nivel local și național, cu cel mai mare punctaj, utilizând setul educațional „Școala colorată”. Micii săi elevi s-au implicat și antrenat într-o măsură atât de mare încât pe tot parcursul anului au fost pe primul loc, cu punctaj maxim.

  • Setul educațional „Școala colorată”, un concept de predare învățare integrată, oferă toate resursele necesare: 5 caiete cu activități integrate, adaptate la noua structură a anului școlar, 1 caiet AVAP, 1 caiet de evaluare a performanțelor, 1 caiet de jocuri și activități suplimentare, în parteneriat cu prestigioasa organizație National Geographic, filme, jocuri, cântece și exerciții digitale.
  • În plus față de cel al elevilor, pachetul pentru cadrele didactice cuprinde: un ghid al profesorului, un calendar ilustrat cu povești, ghicitori, cântece, poezii, recomandări pentru lectură etc., carduri ilustrate cu litere, cifre, anotimpuri, lunile anului etc. și autocolante motivaționale.

 

 

Prin intermediul platformei digitale puse la dispoziție, setul „Școala colorată” asigură elevilor o modalitate atractivă și eficientă de a învăța prin integrarea resurselor tipărite și digitale. Elevii pot accesa filmulețe, exerciții și jocuri digitale intuitive, care îi mențin implicați și interesați pe parcursul activităților de învățare.

 

Vă invităm să aflați mai multe detalii despre Școala colorată, pe acest link.

Pentru mai multe detalii și comenzi, ne puteți contacta la 021 796 73 83 sau comenzi@art-educational.ro

 

Vă recomandăm şi