Limba și literatura română clasa a VI-a

12 iunie 2023

Descoperiți aici alte manuale câștigătoare pentru clasa a V-a

 

Dragi profesori,

 

Ne face plăcere să vă comunicăm că manualul de Limba și literatura română pentru clasa a V-a, al editurii Art Klett, este câștigător la licitația de anul acesta, situat pe LOCUL I la criteriul calitate, cu un punctaj de 111 de puncte.

 

Vă invităm să urmăriți mai jos o scurtă prezentare video a manualului (2-3 min), să răsfoiți manualul online, să descoperiți noul program-suport pentru profesori, să aflați mai multe despre autori și să citiți o scurtă recenzie.

 

 

 

Tot ce trebuie să știți despre noul manual, în 3 minute!

 

Descoperiți manualul nostru în această prezentare video, realizată de către un profesor.

 

 

Calitate în educație:

De ce manualele Art Klett sunt prima opțiune a școlilor românești: 

 

 • Experiența și rigoarea unui colectiv de autori de prestigiu: ............., ........................

 

 • Gândirea critică este antrenată prin sarcini variate, care pregătesc elevii pentru succes și le dezvoltă aptitudinile de autoevaluare.

 

 • Conținut riguros științific și apropiat de universul elevilor, oferind texte și teme de interes pentru aceștia.

 

 • Un manual-bibliotecă prietenos prin texte semnate de autori clasici și contemporani (.............................., ........., ..............), întrucât copiii au nevoie de rădăcini dar și de ancorare în prezent. 

 

 • Interdisciplinaritate – textele propuse în manual pun accent pe dezvoltarea personală a elevilor, cu bogate deschideri interdisciplinare.

 

 • Calitate și continuitate în educație prin seria completă de manuale Art Klett pentru limba și literatura română pentru întreg ciclul gimnazial.

 

 

 

 

 

Selectați cu încredere manualele Art Klett!

 

Pentru mai multe detalii, sunați la 0217967383.

 

 

Obțineți excelența în educație prin programul-suport pentru profesori!

 

Venim în sprijinul dumneavoastră cu programul-suport, prin care beneficiați de:

 

Experiența și rigoarea unui colectiv de autori de prestigiu

 

 • Reputat didactician, ........ este titular al cursului de didactică a limbii și literaturii române de la .............................

 

 • ................... este formator pentru profesori de gimnaziu și liceu, membru în grupuri de lucru care au elaborat programe de limba și literatura română și un profesor preocupat constant de modernizarea predării disciplinei limba și literatura română.

 

 • ....................se distinge prin activitatea sa de profesor în învățământul gimnazial și liceal, de metodist și formator, precum și prin preocuparea pentru valorificarea competenței digitale în curriculumul din învățământul preuniversitar. A participat la elaborarea mai multor manuale și auxiliare inovatoare de limba și literatura română.

 

 • Practician cu participări la numeroase proiecte școlare și extrașcolare, regionale sau internaționale, ..................... este doctor în Filologie și coautor a numeroase manuale și auxiliare de limba și literatura română, care îmbină creativitatea și pragmatismul.

 

 • ................... este un cunoscut profesor de gimnaziu și de liceu, formator național în domenii ca evaluarea, educația media sau mentoratul didactic. A participat la elaborarea mai multor manuale și auxiliare inovatoare de limba și literatura română. 

 

Aflați cum noul manual poate face predarea mai eficientă:

 

Manualul de matematica este un cunoscut profesor de gimnaziu și de liceu, formator național în domenii ca evaluarea, educația media sau mentoratul didactic. A participat la elaborarea mai multor manuale și auxiliare inovatoare de limba și literatura română. 

Profesor universitar Adrian Ionescu, Facultatea de Litere, Universitatea Bucuresti

 

Alegând manualele noastre, veți beneficia și de un set complet de auxiliare și materiale didactice, pentru elevi și profesori. 

 

Selectați cu încredere manualele Art Klett!

 

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la 0217967383 sau contact@art-educational.ro

 

Vă mulțumim, echipa Art Klett


 

 pentru a vedea alte manuale câștigătoare la licitația din 2023!

 

Vă recomandăm şi