Editura ART KLETT a semnat un parteneriat exclusiv cu MYKOOLIO

12 septembrie 2018

EDITURA ART KLETT a încheiat în luna iulie 2018 un parteneriat exclusiv cu singura platformă de e-learning acreditată ca auxiliar didactic (nr.3022/08.01.2018) din România, MYKOOLIO. Scopul educațional este miza principală a parteneriatului dintre cei doi mari jucători de piață în domeniul educației.

 

Ne adresăm, în principal, profesorilor care pot gândi modalități prin care să integreze în activitațile desfășurate pe parcursul semestrului temele de studiu, sarcinile de învățare, modelele de teze, exercițiile recapitulative și temele de casă propuse de platforma de învățare – Mykoolio pentru disciplinele limba română și matematică, ce sunt în concordanță deplină cu programele școlare în vigoare.

 

Avantajul materialelor suport şi al cursurilor propuse de platforma Mykoolio este acela că elevul poate avea acces la ele nu doar în timpul orei, când profesorul explică, ci şi după, pentru a relua anumite aspecte. Astfel, predarea se prelungeşte şi în afara orelor de curs. Din acest motiv, profesorul poate alege să insereze în activitatea didactică diverse sarcini pentru a fi îndeplinite de elevi acasă, în procesul individualizat al învățării.

 

„Credem cu tărie că nu există vreo limită în capacitatea unui copil de a învăța dacă are la îndemână instrumentele potrivite, realizate cu pasiune și cu imaginație. Sunt foarte bucuros că am găsit un partener care împărtășește același țel și același credo cu care noi am pornit la drum.”, a declarat pentru presă Dan Iacob, director general Art Klett.

 

În următorii ani, ne propunem să fim o alianță solidă care să poată concura și menține titlul de principal producător de carte cu profil educațional din România. Oferta educațională concepută în cadrul parteneriatului se adresează grupei de vârstă 7-14 ani, respectiv claselor I-VIII. Avem planificată includerea de noi materii în platforma de e-learning în afară de limba română și matematică.

 

ART KLETT este una dintre cele mai cunoscute edituri de carte de pe piața din Romania, cu tradiție în vânzarea de manuale și auxiliare școlare. Atenția crescută pentru educație și grija pentru a oferi an de an manuale de calitate, sunt atributele esențiale care atestă și numărul mare de manuale și auxiliare care au primit avizarea din partea M.E.N.

 

MyKoolio este dezvoltatorul singurei platforme educaționale online de pe piața românească avizată M.E.N. atât ca auxiliar didactic, cât și ca mijloc de învățământ începând din ianuarie 2018. În prezent platforma creată de MyKoolio are peste 20.000 de utilizatori, părinți, profesori și copii. Pentru mai multe informații vizitați www.mykoolio.com.

 

 

Vă recomandăm şi