Editura Art Klett este desemnată câștigătoare la licitația de manuale școlare desfășurată de Ministerul Educației în anul 2024

21 iunie 2024


Dragi profesori,

 

Ne bucurăm să vă anunțăm că rezultatele obținute anul acesta în cadrul licitației organizate de Ministerul Educației pentru clasele a II-a, a VI-a și a VII-a vin să continue tradiția. Rămânem, astfel, editura cu cele mai multe manuale plasate pe primele poziții la evaluările calitative din ultimii 5 ani.

 

Vă prezentăm mai jos manualele pentru clasa a II-a, a VI-a și a VII-a.Garanția calității manualelor Editurii Art Klett este dată de punctajele ridicate oferite de către evaluatori în fiecare an în cadrul licitațiilor.

 

Punem accentul pe dezvoltarea continuă a manualelor și auxiliarelor pe care le edităm, ținând cont de opiniile dumneavoastră. Suntem recunoscători pentru votul de încredere pe care profesorii români îl oferă editurii noastre de fiecare data când ne aleg.

 

Descoperiți cele 12 manuale pentru clasa a VII-a (în curând vom reveni cu informații despre alte 3 manuale de clasa a VII-a câștigătoare la licitație - Chimie, Geografie, Istorie) și 7 manuale pentru clasele a II-a și a VI-a care au fost declarate câștigătoare în cadrul licitației organizate de Ministerul Educației în 2024:

 

Ciclul gimnazial
 

Matematică

 


Limba și literatura română

 

 

Fizică

 

 

Biologie

 

 

Informatică și TIC

 


Limba modernă 2. Limba francezăLimba modernă 1 - studiu intensiv. Engleză

 


Elemente de limbă latină și cultură romanică

 


Educație socială

 


Educație muzicală

 


Educație plastică

 

 

Consiliere și dezvoltare personalăLimba modernă 1 engleză clasa a VI-a

 

 

Limba modernă 1 - intensiv engleză clasa a VI-a

 


Limba modernă germană nivel A1.2

 


Limba modernă germană nivel A2.1 

 


Educație muzicală – clasa a VI-a
 

 

Educație plastică – clasa a VI-a
 


Ciclul primar

 

 Comunicare în limba modernă engleză – clasa a II-a

 

Pentru a vă putea susține pe parcursul întregului an școlar, vă punem la dispoziție Programul-Suport, un program dedicat cadrelor didactice care predau atât la ciclul primar, cât și la ciclu gimnazial, utilizatori ai manualelor Art Klett.

 

Componentele acestui Program-Suport, create special pentru a veni în întâmpinarea nevoilor didactice ale colaboratorilor noștri, sunt:

  • Manuale actualizate, care au obținut în ultimii 5 ani primele locuri în cadrul evaluărilor calitative.
  • Manuale digitale, care ajută la completarea și prezentarea informațiilor din manualul tipărit într-un mod atractiv, susținând creșterea motivației elevilor cu privire la procesul de învățare.
  • Resurse utile pentru activitatea la clasă – planificare, proiectare pe unități, ghidul profesorului.
  • Set complet de auxiliare, care poate conține, în funcție de materie: caiete de lucru, culegeri, teste pentru Evaluarea Națională.
  • Arta de a preda– program de formare pentru profesori, GRATUIT pentru utilizatorii manualelor editurii Art Klett.

 

 

   

Vă recomandăm şi