Educație muzicală clasa a VI-a, manual câștigător la licitația din 2024

12 iunie 2024

Descoperiți aici alte manuale câștigătoare la licitația din 2024


Dragi profesori,

 
Echipa Editurii Art Klett vă anunță cu bucurie că manualul de Educație muzicală pentru clasa a VI-a este ales câștigător în cadrul licitației Ministerului Educației. Acest NOU manual conține o structură logică și ușor de urmărit pentru profesori, permițându-le să își adapteze lecțiile la clasă în funcție de nivelul de pregătire al clasei la care predau.


  

 

În perioada 14-21 iunie 2024 se va deschide platforma Ministerului Educației, astfel încât vă rugăm să transmiteți opțiunea dvs. responsabilului din școala la care predați.

 

Vă invităm: să urmăriți mai jos o scurtă prezentare video a manualului (2-3 min), să răsfoiți manualul online, să aflați mai multe despre autori și să citiți o scurtă recenzie. Alegând manualul Editurii Art Klett beneficiați de planificare și webinare de formare profesională - toate acestea prin intermediul programului suport.
Tot ce trebuie să știți despre noul manual, în 3 minute! 

 

Aflați opinia colegei dumneavoastră despre manualul de Educație muzicală pentru clasa a VI-a.

 


3 motive pentru care manualul editurii Art Klett este prima opțiune a școlilor românești:
 

1. Conceptele și elementele de bază ale muzicii sunt prezentate atractiv și accesibil.

2. Prezentarea diverselor genuri muzicale și înțelegerea contextului cultural și istoric în care au fost create.

3. Succesiunea pașilor Observ, Recapitulez, Descoper, Rețin, Aplic – facilitează urmarea unui demers didactic eficient.

 
Obțineți excelența în educație prin programul-suport pentru profesori!


Venim în sprijinul dumneavoastră cu programul-suport, prin care beneficiați de:

   


Experiența și rigoarea unui colectiv de autori de prestigiu

Mariana Magdalena Comăniță - Profesor de Educație Muzicală Gradul didactic I, cu peste 20 de ani experiență în educația muzicală a elevilor de gimnaziu și liceu, coautor al manualelor Art Klett de Educație muzicală clasa a VII-a și clasa a VIII-a și evaluator de manuale școlare. Este îndrumător de practică pedagogică pentru studenții și masteranzii din cadrul Universității Naționale de Muzică București. În calitate de profesor a obținut numeroase premii la concursuri școlare, a coordonat proiecte prin care a promovat educația muzicală a copiilor și a tinerilor.

Magda Nicoleta Bădău - Profesor de Educație Muzicală la Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza”, Grad Didactic I, absolventă a Universității Naționale de Muzică București. Colaborator permanent al Festivalului Internațional George Enescu începând cu anul 2003 și co-autor al manualelor Art Klett de Educație Muzicală pentru clasele a VII-a și a VIII-a. Cei peste 15 ani vechime în învățământ sunt încununați de o bogată activitate atât în domeniul dezvoltării profesionale, cât și un vast palmares de premii obținute alături de elevi în competițiile muzicale școlare.

Mirela-Larisa Matei - Profesor de Educație muzicală în cadrul Colegiului Național „I.L.Caragiale”, București, absolventă a Universității Naționale de Muzică din București, cu doctorat în Metodică muzicală. Bogata activitate de formare și dezvoltare profesională cuprinde participarea la nenumărate cursuri, ateliere, conferințe și webinarii în domeniul muzical și domeniile conexe. 

 

  


Aflați cum noul manual poate face predarea mai eficientă:
 

Lector univ. dr. Mădălina Gabriela Ionescu - Colegiul Național Pedagogic „Constantin Cantacuzino”

„Varianta fizică a manualului include un repertoriu potrivit de audiții pentru formarea unei culturi muzicale și a deprinderii de ascultare activă a unei lucrări componistice. De asemenea, varianta digitală conține un suport instrumental pentru cântecele din manual, aspect care-i ajută pe elevi să interpreteze omogen și expresiv, respectând ritmul și tonalitățile cântecelor. Conținuturile sunt organizate în cinci unități de învățare, informațiile științifice fiind corect prezentate, foarte bine organizate și structurate. Fiecare unitate de învățare este precedată și finalizată cu un tip de evaluare, conform momentului evaluării (inițială, continuă, finală) sau al evaluatorului (autoevaluare sau evaluare didactică).”


Alegând manualele noastre, veți beneficia și de un set complet de auxiliare și materiale didactice, pentru elevi și profesori. 


Selectați cu încredere manualele Art Klett!
 

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la 0217967383 sau la contact@art-educational.ro

 

Vă recomandăm şi