Educație plastică clasa a VI-a, manual câștigător la licitația din 2024

12 iunie 2024

Descoperiți aici alte manuale câștigătoare la licitația din 2024
 

Dragi profesori,

 
Echipa Editurii Art Klett vă anunță cu bucurie că manualul de Educație plastică pentru clasa a VI-a este ales câștigător în cadrul licitației Ministerului Educației. Punctaj obținut la evaluarea calitativă: 99,6/100.  

 

În perioada 14-21 iunie 2024 se va deschide platforma Ministerului Educației, astfel încât vă rugăm să transmiteți opțiunea dvs. responsabilului din școala la care predați.

 

Vă invităm: să urmăriți mai jos o scurtă prezentare video a manualului (2-3 min), să răsfoiți manualul online, să aflați mai multe despre autori și să citiți o scurtă recenzie. Alegând manualul Editurii Art Klett beneficiați de planificare și webinare de formare profesională - toate acestea prin intermediul programului suport.
Tot ce trebuie să știți despre noul manual, în 3 minute! 

 

Aflați opinia colegei dumneavoastră despre manualul de Educație plastică pentru clasa a VI-a.

 


5 motive pentru care manualul editurii Art Klett este prima opțiune a școlilor românești:
 

1. Termenii de specialitate sunt definiți într-un mod cât mai simplu și exemplificați prin elemente grafice expresive, care evidențiază utilitatea educației artistice în viața de zi cu zi.

2. Rubricile lecțiilor sunt structurate în mod logic, ajutându-l pe profesor să își organizeze activitatea într-un mod care încurajează originalitatea și individualitatea.

3. Metodele de autoevaluare și de evaluare le permit elevilor să observe gradul de asimilare a noilor cunoștințe și să realizeze care este, pentru ei, cel mai bun mod de lucru, sprijinind o învățare diferențiată. 

4. Manualul mizează pe colaborarea elevilor și pe integrarea acestora în viața artistică a comunității de care aparțin, oferindu-le oportunitatea să încerce meserii din domeniul artei, dar și să adopte un grad de originalitate.

5. Pregătirea teoretică interferează armonios cu pregătirea practică a elevilor: secvențele teoretice alternează cu experiențele practice, variate și atrăgătoare.

 
Obțineți excelența în educație prin programul-suport pentru profesori!


Venim în sprijinul dumneavoastră cu programul-suport, prin care beneficiați de:

   


Experiența și rigoarea unui colectiv de autori de prestigiu

 

Sanda Amarandei - Profesor de Educație plastică, gradul didactic I, la Colegiul Național „Spiru Haret”, București, cu o experiență de peste 20 de ani în învățământ, Sanda Amarandei este artist plastic, membru al Uniunii Artiștilor Plastici din București, Secția pictură. Coautor al manualului Art Klett de Educație plastică, clasa a VIII-a, profesor metodist, mentor și coordonator de practică pedagogică pentru studenții Universității Naționale de Arte București și profesor coordonator la Fundația „Francisc Chiuariu”.
 

 

Andreea Borbély este absolventă a Secției de scenografie a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale” din București, iar în prezent se implică în educație prin artă, fiind membru al Fundației „Francisc Chiuariu”.


 

Constantin Cioc este artist plastic, având o vastă experiență didactică atât în mediul preuniversitar, cât și în cel universitar. Este membru al Uniunii Artiștilor Plastici din București, iar lucrările sale au fost expuse în țară (Alba Iulia, București, Iași) și în străinătate (Paris).

 

  


 

Aflați cum noul manual poate face predarea mai eficientă:
 

Prof. univ. dr. Cosmin-Petru Paulescu - Decan al Facultății de Arte Decorative și Design, Universitatea Națională de Arte din București

„Manualul reflectă tendințe și descoperiri de actualitate în domeniul artelor plastice, incluzând informații despre noi tehnici artistice, materiale și metode de lucru, precum și despre artiști contemporani și curente artistice actuale.”


Alegând manualele noastre, veți beneficia și de un set complet de auxiliare și materiale didactice, pentru elevi și profesori. 


Selectați cu încredere manualele Art Klett!
 

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la 0217967383 sau la contact@art-educational.ro

 

Vă recomandăm şi