Fizică pentru clasa a VI-a, manual câștigător la licitația 2023

23 iunie 2023

Alte manuale câștigătoare pentru clasa a VI-a

 

Dragi profesori,

Ne face plăcere să vă comunicăm că manualul Art Klett de Fizică pentru clasa a VI-a este câștigător la licitația din acest an.

Vă invităm să urmăriți mai jos o scurtă prezentare video a manualului (2-3 min), să răsfoiți manualul online, să descoperiți noul program-suport pentru profesori, să aflați mai multe despre autori și să citiți o scurtă recenzie.

 

 

 

Tot ce trebuie să știți despre noul manual, în 3 minute! 

 

Descoperiți manualul nostru în această prezentare video, realizată de către un profesor.

 

 

Calitate în educație:

De ce manualele Art Klett sunt prima opțiune a școlilor românești: 

 

 

 

  • Calitate și continuitate în educație prin seria completă de manuale Art Klett de fizică pentru întreg ciclul gimnazial.

 

 

  • Experiența și rigoarea unui colectiv de autori de renume: Corina Dobrescu, Victor Stoica, Florin Măceșanu și Ion Băraru.

 

  • Numeroase experimente ușor de realizat, ilustrate grafic, cu materiale la îndemâna oricui, care conduc astfel la o mai bună înțelegere a fenomenului fizic explicat

 

 

  • Acuratețea științifică, sistematizarea lecțiilor, grafică de excepție.

 

  • Un manual-bibliotecă prietenos prin texte semnate de autori clasici și contemporani (Adina Popescu, Simona Popescu, Mircea Cărtărescu), întrucât copiii au nevoie de rădăcini dar și de ancorare în prezent. 

 

 

 

 

Selectați cu încredere manualele Art Klett!

Pentru mai multe detalii, sunați la 0217967383.

 

 

Obțineți excelența în educație prin programul-suport pentru profesori!

 

Venim în sprijinul dumneavoastră cu programul-suport, prin care beneficiați de:

 

Experiența și rigoarea unui colectiv de autori de prestigiu

  • CORINA DOBRESCU este profesor de fizică, cu gradul I și cu o vechime de 32 ani în învățământ, coautor la subiectele propuse pentru olimpiada națională de fizică, coautor la 8 manuale de fizică, 7 culegeri de probleme și un caiet al elevului. În prezent predă la Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu” din București și este membru în Comisia Națională de Fizică.

 

  • VICTOR STOICA este profesor de fizică cu experienţă didactică de peste 39 de ani, coautor al programei de fizică pentru gimnaziu, coautor de manuale și culegeri de fizică. În prezent este profesor de fizică la Colegiul Naţional de Informatică “Tudor Vianu”, membru al comisiilor de pregătire/selecţie a loturilor României pentru Olimpiada Internaţională de Stiinţe a Uniunii Europene/Olimpiada Internaţională de Ştiinţe pentru Juniori, membru al Societăţii Române de Fizică, membru fondator a Olimpiadei Naţionale a Societăţii Române de Fizică.

 

  • FLORIN MĂCEȘANU este profesor de fizică, cu gradul didactic I, cu o experiență didactică de peste 36 de ani, autor a 6 culegeri de fizică pentru gimnaziu, coautor la 3 manuale de fizică și alte 5 culegeri, coautor la subiecte propuse pentru Olimpiada Națională de Fizică ( 2000-2023), membru în Comisia Naţională de Fizică și Comisia Centrală de Fizică pentru concursuri naționale, coordonator județean al Centrului de Excelență. A participat în grupuri de lucru sub coordonarea Centrului Național de Evaluare și Examinare pentru elaborarea Ghidurilor metodologice specifice pentru evaluările naționale ale elevilor la clasa a VI-a (2012, 2013) și a participat la elaborarea programei de fizică pentru gimnaziu (2017). În prezent este profesor de fizică la Școala Gimnazială Ștefan cel Mare din Alexandria, Teleorman. 

 

  • ION BĂRARU este profesor de fizică, coautor la programe de fizică (inclusiv la cea de gimnaziu aflată în vigoare), de manuale și auxiliare de fizică pentru gimnaziu, autor de filme de foarte scurtă durată, adresate profesorilor, privind realizarea de experimente hands-on, organizator al fizicii de performanță pentru profesori și elevi în județul Constanța, membru al Comisiei naționale de fizică, al Comisiei județene de fizică, al Comisiei Centrale de Fizică pentru concursurile naționale, al comisiei de subiecte pentru diferite concursuri, coordonator regional al Centrului de excelență. În prezent este profesor de fizică la Colegiul Național ”Mircea cel Bătrân” – Constanța. 

 

 

Aflați cum noul manual poate face predarea mai eficientă:

Prof. univ. dr. Valentin BARNA, Universitatea din București

Pentru a stimula, forma și apoi antrena mintea elevului de clasa a VI-a să conceapă existența domeniului fizică și a tot ceea ce include acesta, să înțeleagă ulterior fenomenele fizice prezentate, autorii pun în practică un plan ingenios pentru fiecare temă în parte, urmărind patru proprietăți fundamentale ale procesului de învățare: observație, experiment, concluzie și aplicare. Astfel, sunt utilizate cuvinte cheie familiare: „Observ”, „Experimentez”, „Rețin”, „Aplic” pentru a marca secțiunile esențiale ale unei lecții din manual, lucru ce înlesnește asimilarea de către elevi a noțiunilor și totodată dezvoltă capacitatea de a întrebuința ulterior aceste cunoștințe. Rigurozitatea științifică, didactică, cât și fidelitatea exprimării utilizate sunt la cele mai înalte cote în întreaga lucrare.

 

Alegând manualele noastre, veți beneficia și de un set complet de auxiliare și materiale didactice, pentru elevi și profesori. 

Selectați cu încredere manualele Art Klett!

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la 0217967383 sau contact@art-educational.ro

 pentru a vedea alte manuale câștigătoare pentru clasa a VI-a!

 

Vă recomandăm şi