Geografia de clasa a IV-a, nominalizată la premiile BELMA

11 august 2017
Geografia de clasa a IV-a, nominalizată la premiile BELMA

 

 

Manualul de Geografie de clasa a IV-a, publicat de Grupul Editorial Art în 2016, se regăsește pe lista scurtă a concursului de carte educațională Best European Learning Materials Awards 2017. Best European Learning Materials Awards este o competiție ce evaluează anual cele mai bine realizate materiale didactice din țările continentului european. BELMA este susținut de trei instituții europene prestigioase: European Educational Publishers’ Group, Târgul de carte de la Frankfurt și International Association for Research on Textbooks and Educational Media. Este pentru prima dată în istoria acestui concurs de excelență în domeniul cărții școlare când un manual creat în România se află pe lista scurtă, cu șanse de a obține o medalie BELMA.

Este o onoare pentru Grupul Editorial Art și pentru autorii manualului nominalizat, Carmen Camelia Rădulescu și Ionuţ Popa, să-și regăsească proiectul didactic nominalizat pentru un prestigios premiu european în domeniul cărții educaționale.

Carmen Camelia Rădulescu și Ionuţ Popa, alături de Silviu Neguț, sunt și autorii manualului de Geografie de clasa a V-a, câștigător al evaluării M.E.N din acest an.

Vă recomandăm şi