Geografie clasa a VI-a, manual câștigător la licitația din 2023

27 iunie 2023

Alte manuale câștigătoare pentru clasa a VI-a

 

 

Dragi profesori,

 

Vă anunțăm cu bucurie că manualul Art Klett de Geografie pentru clasa a VI-a este câștigător la licitația din acest an.

Vă invităm să urmăriți mai jos o scurtă prezentare video a manualului (2-3 min), să răsfoiți manualul online, să descoperiți noul program-suport pentru profesori, să aflați mai multe despre autori și să citiți o scurtă recenzie.

 

 

Tot ce trebuie să știți despre noul manual, în 3 minute! 

 

Descoperiți manualul nostru în această prezentare video, realizată de către un profesor.

 

Calitate în educație.

De ce manualele Art Klett sunt prima opțiune a școlilor românești? 

 

  • Calitate și continuitate în educație: Art Klett este singura editură care are în școli seria completă de manuale de geografie pentru ciclul gimnazial.

 

  • Experiența și rigoarea unui colectiv de autori de renume: Silviu Neguț, Camelia Rădulescu, Ionuț Popa, care a primit, în anul 2018, premiul BELMA (Best European Learning Material Award), cea mai prestigioasă competiție europeană în domeniul produselor educaționale.

 

  • Cea mai bogată și mai sigură sursă de documentare în domeniul geografiei umane și al geografiei Europei: hărți, date statistice, infografice.

 

  • Gândire critică redată printr-o manieră intuitivă, logică, mutând accentul de pe memorare pe înțelegerea fenomenelor prin observare și descoperire.

 

 

 

Vă invităm să transmiteți opțiunea dvs. responsabilului din școală pentru disciplina la care predați, începând cu 11 iulie, când se va deschide platforma pentru selecția manualelor.

 

Obțineți excelența în educație prin programul-suport pentru profesori!

 

Venim în sprijinul dumneavoastră cu programul-suport, prin care beneficiați de:

 

Experiența și rigoarea unui colectiv de autori de prestigiu

 

  • prof. univ. dr. SILVIU NEGUȚ este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați geografi din România, cu o activitate îndelungată în realizarea de manuale și auxiliare școlare pentru gimnaziu și liceu, profesor universitar în cadrul Academiei de Studii Economice; este autor și coautor al unui impresionant număr de cărți științifice și articole de specialitate, publicate la edituri prestigioase din țară și străinătate; vicepreședintele Societății de Geografie din România. Este autor al unui mare număr de lucrări de popularizare a geografiei și a științelor (Un singur Pământ; Spectacolele Terrei; Mică enciclopedie a României pentru copii și Harta României pentru copii etc.);

  • prof. drd. CARMEN CAMELIA RĂDULESCU este cadru didactic specializarea geografie, cu experiență de 28 de ani în învățământul gimnazial și liceal, autor/coautor al unui important număr de auxiliare didactice geografice (volume de teste și sinteze, ghiduri de pregătire pentru diferite examene, caiete de lucru pentru ciclul primar și pentru gimnaziu). Este membru al Corpului Național de experți în managementul educational, membru al Comisiei Naționale pentru specialitatea geografie și membru în grupurile naționale de lucru pentru elaborarea subiectelor la olimpiadele şi concursurile şcolare.

  • IONUȚ POPA este doctor în geografie al Institutului de Geografie al Academiei Române, cu experiență de peste 15 ani în popularizarea și comunicarea științei (Bursă în comunicarea științei acordată de „Max Plank Institute”, în Germania, în cadrul Programului EICOS – European Initiative for Communicators of Science). Este foarte cunoscut de geografii români ca urmare a activității de 15 ani în calitate de redactor și redactor-șef al revistei Terra Magazin; autor/coautor, traducător și coordonator al unui mare număr de lucrări geografice (atlase școlare, mape didactice, ghiduri turistice, enciclopedii ilustrate pentru copii);

 

Aflați cum noul manual poate face predarea mai eficientă:

 

prof. univ. dr. George Erdeli, Facultatea de Geografie, Universitatea din București

„Lecțiile sunt concepute într-o manieră originală, ce pune accentul pe învățarea prin observație și prin descoperire, esențială în geografie, mai ales prin prisma lucrului cu harta. Imaginile susțin textul explicativ, iar suportul grafic și cartografic este deosebit de util în formarea competențelor prevăzute de programa școlară”.

„În manual se propune o abordare interdisciplinară a conținuturilor. Spre exemplu, în unitatea „Repere ale cunoașterii Terrei – de la marile descoperiri geografice la explorarea modernă” se realizează corelații între geografie, istorie și cartografie cu scopul de a oferi elevilor o imagine cât mai bine conturată asupra descoperirilor geografice, a rolului acestora în dezvoltarea cunoașterii, a comerțului și a societății în general, precum și a problemelor geopolitice și sanitare pe care aceste descoperiri le-au adus.....”.

 

Alegând manualele noastre, veți beneficia și de un set complet de auxiliare și materiale didactice, pentru elevi și profesori. 

 

Selectați cu încredere manualele Art Klett!

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la 0217967383 sau contact@art-educational.ro

 

 pentru a vedea alte manuale câștigătoare la licitația din 2023!

 

Vă recomandăm şi