Grupul Editorial ART – parteneriat internațional

28 iulie 2017

 

 

Premieră pe piața de carte educațională din România:

parteneriat exclusiv între o importantă editură românească, Grupul Editorial Artși unul dintre cele mai mari grupuri de profil din Europa, Klett Gruppe

 

Grupul Editorial Art și Klett Gruppe (Germania), grup editorial german care are participațiuni în 67 de companii din 15 țări, cu o cifră de afaceri totală de peste 500 milioane de euro, au semnat luni, 17 iulie, la București, în cadrul unei conferințe de presă, primul parteneriat exclusiv dintre o importantă editură românească și un mare grup editorial educațional european.

 

La conferința de presă au fost prezenți: Philipp Haussmann (Germania), CEO Klett Gruppe, Bojan Vrtaç (Slovenia), CFO Klett Gruppe Europa de Est și Dan Iacob (România), director general Grupul Editorial Art.

Philipp Haussmann (Germania), CEO Klett Gruppe.

 

„Klett Gruppe este încântat că a găsit un partener inovator și serios în România. Împreună cu Grupul Editorial Art vom investi în tot ceea ce este necesar pentru ca profesorii și elevii să-și îndeplinească țelurile educaționale și să reușească: de la manuale în format print, la conținut digital și tehnologie”, a declarat pentru presă Philipp Haussmann, CEO Klett Gruppe.

 

Semnarea parteneriatului dintre Grupul Editorial Art și Klett Gruppe aduce în România 125 de ani de experiență de pe cea mai mare piață de carte educațională din Europa, Germania, în conceperea și redactarea de manuale școlare și de materiale auxiliare educaționale. În următorii ani Art și Klett vor construi împreună o companie solidă, care să poată concura pentru titlul de principal producător de carte cu profil educațional din Sud-Estul Europei.

Manualele și materialele auxiliare concepute în cadrul parteneriatului se adresează grupei de vârstă de la 6 la 18 ani (Clasele 0-XII), cu o viitoare extindere și pe piața preșcolară.

Vă recomandăm şi