Informatică și TIC clasa a VI-a, manual câștigător la licitația din 2023

27 iunie 2023

Alte manuale câștigătoare pentru clasa a VI-a

 

 

Dragi profesori,

 

Vă anunțăm cu bucurie că manualul Art Klett de Informatică și TIC pentru clasa a VI-a este câștigător la licitația din acest an, fiind clasat pe locul 1, la evaluarea calitativă. 

Vă invităm să urmăriți mai jos o scurtă prezentare video a manualului (2-3 min), să răsfoiți manualul online, să descoperiți noul program-suport pentru profesori, să aflați mai multe despre autori și să citiți o scurtă recenzie.

 

 

Tot ce trebuie să știți despre noul manual, în 3 minute! 

 

Descoperiți manualul nostru în această prezentare video, realizată de către un profesor.

 

Calitate în educație.

De ce manualele Art Klett sunt prima opțiune a școlilor românești? 

 

  • Calitate și continuitate în educație prin seria de manuale Art Klett de informatică pentru clasele a V-a, a VII-a și a VIII-a.

 

  • Manual-tutorial prietenos în lumea tehnologiei informației și comunicațiilor, având la bază preocupările cotidiene ale elevilor, precum și realitatea contemporană.

 

  • Autori cu expertiză în dezvoltarea produselor educaționale pentru informatică: Mihaela Giurgiulescu și Valeriu B. Giurgiulescu, cu o experiență de peste 25 de ani, coautori pentru manuale școlare și culegeri de informatică și TIC pentru gimnaziu, autori și lectori de cursuri de informatică; creatorii celei mai cunoscute serii de animații și jocuri educaționale din România, PitiClic.

 

  • Conținut actual care le oferă profesorilor și elevilor acces la cele mai recente informații și tehnologii.

 

  • Limbaj accesibil elevilor de clasa a VI-a, care facilitează înțelegerea și învățarea cunoștințelor de informatică.

 

  • Grafică relevantă care motivează elevii să pună în practică noțiunile, oferind imagini, filmulețe, fotografii, grafice și capturi de ecran cu rol în susținerea textului.

 

 

 

Vă invităm să transmiteți opțiunea dvs. responsabilului din școală pentru disciplina la care predați, începând cu 11 iulie, când se va deschide platforma pentru selecția manualelor.

 

Obțineți excelența în educație prin programul-suport pentru profesori!

 

Venim în sprijinul dumneavoastră cu programul-suport, prin care beneficiați de:

 

Experiența și rigoarea unui colectiv de autori de prestigiu

 

  • MIHAELA GIURGIULESCU este licențiată în informatică, doctor în domeniul Științe ale Educației la Universitatea din București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, cu experiență ca profesor de informatică, a reușit alături de Valeriu GIURGIULESCU să pună bazele unui centru de formare dedicat elevilor între 6-18 ani, EduCat, care a pregătit și pregătește în continuare multe generații.

 

  • VALERIU B. GIURGIULESCU este licențiat în Științele calculatoarelor, a coordonat timp de peste 25 de ani, realizarea a peste trei sute de produse educaționale interactive multimedia complexe sub brandul propriu, PitiClic, programe multimedia interactive educaționale (tip joc interactiv) bazate pe conceptul de învăţare prin descoperire şi joc, lecţii multimedia interactive – utilizate ca metode de învăţare moderne, programe de testare de cunoștinte / teste multimedia interactive, dicționare multimedia interactive.

     

 

Aflați cum noul manual poate face predarea mai eficientă:

 

Lect. Dr. Alexandra Băicoianu, Facultatea de Matematică și Informatică, Universitatea Transilvania din Brașov

„Modul creativ în care sunt îmbinate domeniile propuse de programa școlară dovedește o viziune integrată, în concordanță cu paradigma actuală. Remarc preocuparea autorilor de a stimula, prin metode variate, intuiția algoritmică, de mare valoare pentru înțelegerea noțiunilor abstracte introduse și pentru operarea corectă cu noile concepte.”

 

Alegând manualele noastre, veți beneficia și de un set complet de auxiliare și materiale didactice, pentru elevi și profesori. 

 

Selectați cu încredere manualele Art Klett!

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la 0217967383 sau contact@art-educational.ro

 

 pentru a vedea alte manuale câștigătoare la licitația din 2023!

Vă recomandăm şi