Istorie clasa a VI-a, manual câștigător la licitația din 2023

27 iunie 2023

Alte manuale câștigătoare pentru clasa a VI-a

 

Dragi profesori,

 

Vă anunțăm cu bucurie că manualul Art Klett de Istorie pentru clasa a VI-a este câștigător la licitația din acest an.

Vă invităm să urmăriți mai jos o scurtă prezentare video a manualului (2-3 min), să răsfoiți manualul online, să descoperiți noul program-suport pentru profesori, să aflați mai multe despre autori și să citiți o scurtă recenzie.

 

 

Tot ce trebuie să știți despre noul manual, în 3 minute! 

 

Descoperiți manualul nostru în această prezentare video, realizată de către un profesor.

 

Calitate în educație.

De ce manualele Art Klett sunt prima opțiune a școlilor românești? 

 

  • Calitate și continuitate în educație prin seria completă de manuale de istorie pentru ciclul gimnazial.

 

  • Experiența și rigoarea unui autor de renume – Maria Ochescu, autor și coautor a numeroase manuale, auxiliare, caiete metodice, ghiduri pentru disciplina istorie.

 

  • Dezvoltarea gândirii critice este susținută prin sarcini care încurajează elevii să analizeze și să-și formeze propria opinie.

 

  • Antrenarea diferitelor tipuri de cunoaștere (faptică și procedurală), cultivate prin rubrici noi, în care sunt propuse tehnici și metode de învățare. 

 

  • Demers didactic personalizat, cu posibilitatea de adaptare la diverse profiluri de clase și de elevi, precum și la niveluri de interes diferite.

 

 

 

Vă invităm să transmiteți opțiunea dvs. responsabilului din școală pentru disciplina la care predați, începând cu 11 iulie, când se va deschide platforma pentru selecția manualelor.

 

 

Obțineți excelența în educație prin programul-suport pentru profesori!

 

Venim în sprijinul dumneavoastră cu programul-suport, prin care beneficiați de:

 

Experiența și rigoarea unui autor de prestigiu

 

  • MARIA OCHESCU este autor și coautor a 10 manuale de istorie - clasele IV – XI, autor și coautor a peste 30 de auxiliare, caiete metodice, ghiduri pentru disciplina istorie.

    Profesor de istorie, cu o vastă experiență ca director de școală, expert ARACIP, membru al Comisiei Naționale de Istorie, a participat la elaborarea de programe școlare pentru gimnaziu și liceu, precum și la elaborarea de itemi pentru bacalaureat și olimpiade școlare, disciplina istorie. 

 

Aflați cum noul manual poate face predarea mai eficientă:

 

Prof. univ. dr. Carol Căpiță, Facultatea de Istorie, Universitatea din București

„Manualul cuprinde lecții dedicate elementelor de patrimoniu, ceea ce asigură o bună legătură atât cu sfera valorilor și a atitudinilor, cât și cu domeniul noilor educații.”

Prof. grad I Daniela Mihaela Samoilă, Colegiul Național de Informatică „Matei Basarab”, Râmnicu Vâlcea

„Funcția de bază de informare a manualului este treptat înlocuită de funcția de modelare a abilităților și de creare de competențe, prin asimilarea nu doar a cunoștințelor, ci și prin dezvoltarea unui mod de gândire autonom. Lecțiile interactive sunt menite să încurajeze dezvoltarea competențelor prin structurarea unui stil care cuprinde numeroase aplicații practice.”

 

Alegând manualele noastre, veți beneficia și de un set complet de auxiliare și materiale didactice, pentru elevi și profesori. 

 

Selectați cu încredere manualele Art Klett!

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la 0217967383 sau contact@art-educational.ro

 

 pentru a vedea alte manuale câștigătoare la licitația din 2023!

Vă recomandăm şi