Limba engleză clasa a VI-a, manual câștigător la licitația din 2024

12 iunie 2024

Descoperiți aici alte manuale câștigătoare la licitația din 2024
 


Dragi profesori,

 
Echipa Editurii Art Klett vă anunță cu bucurie că manualul de Limba engleză pentru clasa a VI-a este ales câștigător în cadrul licitației Ministerului Educației. Noul manual este adaptat la programa românească având la bază ediția internațională Cambridge, Make it!.

  
 

 

În perioada 14-21 iunie 2024 se va deschide platforma Ministerului Educației, astfel încât vă rugăm să transmiteți opțiunea dvs. responsabilului din școala la care predați.

 

Vă invităm: să urmăriți mai jos o scurtă prezentare video a manualului (2-3 min), să răsfoiți manualul online, să aflați mai multe despre autori și să citiți o scurtă recenzie. Alegând manualul Editurii Art Klett beneficiați de planificare, ghidul profesorului, set complet de auxiliare, webinare de formare profesională - toate acestea prin intermediul programului suport.
Tot ce trebuie să știți despre noul manual, în 3 minute! 

 

Aflați opinia colegei dumneavoastră despre manualul de Limba engleză pentru clasa a VI-a.

 


5 motive pentru care manualul editurii Art Klett este prima opțiune a școlilor românești:
 

1. Oferă activități de evaluare care pregătesc elevii pentru susținerea cu succes a examenelor
Cambridge Key.

2. Abordează strategii moderne de predare la clasă: secvențe de vocabular și gramatică contextualizate, interdisciplinaritate, exerciții practice pentru dezvoltarea competențelor de reading, listening, speaking și writing

3. Respectă standardele manualelor europene prin: introducerea gradată a conţinuturilor, raportul echilibrat între activităţile controlate şi cele care oferă libertate elevilor, integrarea competenţelor de secol XXI, varietatea de teme, potrivirea acestor teme cu interesele şi particularităţile de vârstă ale elevilor.

4. Lecțiile CLIL, Learn and Think se încheie cu un proiect (Project work) prin care elevii au ocazia să folosească limba engleză în situația de comunicare dată, să lucreze atât independent, cât și în echipă. 

5. Conține grafică și ilustrații cu impact vizual deosebit, care evidențiază vocabularul nou și îi ajută pe elevi să anticipeze conținutul.

 

Obțineți excelența în educație prin programul-suport pentru profesori!


Venim în sprijinul dumneavoastră cu programul-suport, prin care beneficiați de:

    


Experiența și rigoarea unui colectiv de autori de prestigiu

 

Clare Kennedy este specialist ELT (English Language Teaching) cu o experiență bogată în predarea limbii engleze pentru adulți și în pregătirea elevilor pentru susținerea examenelor Cambridge English. Este, de asemenea, examinator pe partea de testare a comunicării orale în limba engleză în cadrul examenelor Cambridge English Main Suite. Este autor de materiale didactice pentru gimnaziu și liceu, foarte bine cotate (cursuri, scenarii video, conținut online și materiale-suport pentru pregătirea examenelor Cambridge).
 

Chiara Soldi este profesor la o școală de stat din Toscana, având o experiență de zece ani în predare în ciclurile de învățământ secundar inferior și secundar superior. A scris numeroase proiecte științifice CLIL și a urmat modulul Cambridge TKT in CLIL (Teaching Knowledge Test in Content and Language Integrated Learning) și este specializată în noile tehnologii și în strategii de învățare incluzivă.
 

Cristina Rusu este profesor la Colegiului Național „Emil Racoviță“ din Cluj-Napoca, având o vastă experiență în predarea limbii engleze. Este, totodată, un reputat traducător și autor de manuale și de materiale educaționale destinate studiului limbii engleze la gimnaziu. Începând cu anul 2010 este formator și membru al asociației profesionale din domeniul educației, „Learn and Vision Cluj“.
 

Diana Todoran este profesor de limba engleză și administrator al Centrului de pregătire și pretestare Cambridge la Colegiul Național „Emil Racoviță“ din Cluj-Napoca. Este specializată în elaborarea și predarea unor cursuri opționale precum Debate sau Cursuri de pregătire Cambridge (PET, FCE, CAE). Începând cu anul 2013 este colaborator la British Council și Cambridge ESOL, experiență bine-venită în ceea ce privește implicarea alături de autorii britanici în realizarea primelor manuale Cambridge destinate școlilor din România.

 

  

 

Alegând manualele noastre, veți beneficia și de un set complet de auxiliare și materiale didactice, pentru elevi și profesori. 


Selectați cu încredere manualele Art Klett!
 

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la 0217967385 sau contact@art-educational.ro

 

Vă recomandăm şi