Limba Engleză - intensiv clasa a VI-a, manual câștigător la licitația din 2024

12 iunie 2024

Descoperiți aici alte manuale câștigătoare la licitația din 2024
 


Dragi profesori,

 
Echipa Editurii Art Klett vă anunță cu bucurie că manualul de Limba engleză studiu intensiv pentru clasa a VI-a, în colaborare cu Cambridge University Press, este ales câștigător în cadrul licitației Ministerului Educației. 

 

Noul manual este adaptat la programa românească având la bază o ediție internațională Cambridge, Make it!. Punctaj la evaluarea calitativă98.2/100.

 

Noul manual prezintă garanția calității oferită de celelalte manuale Cambridge adaptate de Editura Art Klett, manuale devenite în decursul anilor un adevărat standard pentru învățământul gimnazial.


  

 

În perioada 14-21 iunie 2024 se va deschide platforma Ministerului Educației, astfel încât vă rugăm să transmiteți opțiunea dvs. responsabilului din școala la care predați.

 

Vă invităm: să urmăriți mai jos o scurtă prezentare video a manualului (2-3 min), să răsfoiți manualul online, să aflați mai multe despre autori și să citiți o scurtă recenzie. Alegând manualul editurii Art Klett beneficiați de planificare, ghidul profesorului, set complet de auxiliare, webinare de formare profesională - toate acestea prin intermediul programului suport. 

 

7 motive pentru care manualul editurii Art Klett este prima opțiune a școlilor românești:
 

1. Manual adaptat pornind de la seria Make it!, conceput după principiul learning by doing ­– premisă indispensabilă a succesului în formarea elevilor, considerați actori principali ai procesului de învățare – se distinge prin racordarea la standarde europene înalte.

2. Utilizează metode didactice incluzive în predarea limbii engleze.

3. Oferă conținuturi prezentate într-o structură logică și care facilitează implicarea activă a elevilor prin: varietate tematică și grafică, fișe de lucru moderne, diagrame, jocuri interactive, strategii inovatoare de învățare care permit studiul autonom, materiale audio și video care contribuie la formarea abilităților de exprimare corectă și fluentă în limba engleză.

4. Pune accentul pe strategii de pregătire pentru examenele de certificare Cambridge Key.

5. Abordează strategii moderne de predare la clasă: secvențe de vocabular și gramatică contextualizate, interdisciplinaritate, exerciții practice pentru dezvoltarea competențelor de readinglisteningspeaking și writing.

6. Elevii sunt încurajați să reflecteze, să discute și să aprofundeze temele propuse, stimulându-le curiozitatea și interesul prin conținut interesant, prin videoclipuri de impact, imagini puternice și conținut din „lumea reală” pe teme globale.

7. Oferă suport suplimentar pentru comunicarea orală (Speaking) și pentru comunicarea în scris (Writing).

 

Obțineți excelența în educație prin programul-suport pentru profesori!


Venim în sprijinul dumneavoastră cu programul-suport, prin care beneficiați de:

    


Experiența și rigoarea unui colectiv de autori de prestigiu

 

Ben Goldstein este profesor de limba engleză, formator și autor de materiale educaționale. Are o experiență în predare de peste douăzeci de ani, în școli din Marea Britanie, Spania și Hong Kong. În prezent predă un curs de Redactare în cadrul unui master class ESOL online pentru „The New School“, New York. Preocupările sale actuale în predarea limbilor străine sunt statutul schimbător al limbii engleze ca limbă vehiculară, utilizarea imaginilor și a diferitelor tipuri de texte în redactarea materialelor și dezvoltarea sensibilității față de dimensiunea interculturală la clasă.

 

Ceri Jones are o experiență de peste treizeci de ani în predarea limbii engleze ca limbă străină. A lucrat ca profesor și formator în Italia, Ungaria, Spania și Marea Britanie. Este autoare a numeroase manuale de limba engleză pentru ciclul gimnazial, materiale-suport pentru cititori clasificați și texte literare. În prezent, activează ca scriitor independent și formator în Spania.

 

David McKeegan este un autor independent de materiale de predare a limbii engleze, având o experiență de șaisprezece ani în acest sens. De numele său se leagă, de asemenea, conceperea itemilor pentru Cambridge ESOL (de la nivelul Key English Test la cel Proficiency).

 

Cristina Rusu este profesor la Colegiului Național „Emil Racoviță“ din Cluj-Napoca, având o vastă experiență în predarea limbii engleze. Este, totodată, un reputat traducător și autor de manuale și de materiale educaționale destinate studiului limbii engleze la gimnaziu. Începând cu anul 2010 este formator și membru al asociației profesionale din domeniul educației, „Learn and Vision Cluj“.

 

Diana Todoran este profesor de limba engleză și administrator al Centrului de pregătire și pretestare Cambridge la Colegiul Național „Emil Racoviță“ din Cluj-Napoca. Este specializată în elaborarea și predarea unor cursuri opționale precum Debate sau Cursuri de pregătire Cambridge (PET, FCE, CAE). Începând cu anul 2013 este colaborator la British Council și Cambridge ESOL, experiență bine-venită în ceea ce privește implicarea alături de autorii britanici în realizarea primelor manuale Cambridge destinate școlilor din România.

 

  


Aflați cum noul manual poate face predarea mai eficientă:
 

Conf. univ. dr. Adrian Oțoiu cadru asociat Facultatea de Litere, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca

„Acest manual este destinat unor clase la care elementul de performanță și competiție este mai marcat, ceea ce explică prezența unui mare număr de baterii de teste (în afara testelor de etapă ce se succedă după fiecare pereche de unități), care figurează în anexe, acestea fiind puse la dispoziția profesorului interesat să utilizeze în beneficiul motivării elevilor aceasta competitivitate inerentă clasei „de intensiv”.”


Alegând manualele noastre, veți beneficia și de un set complet de auxiliare și materiale didactice, pentru elevi și profesori. 


Selectați cu încredere manualele Art Klett!
 

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la 0217967385 sau la contact@art-educational.ro

 

Vă recomandăm şi