Limba Germană nivel A1.2, manual câștigător la licitația din 2024

12 iunie 2024

Descoperiți aici alte manuale câștigătoare la licitația din 2024
 


Dragi profesori,

 

​​​​​​​Echipa Editurii Art Klett vă anunță cu bucurie că manualul de Limba Germană, nivel A1.2, în colaborare cu Editura Klett Sprachen, este ales câștigător în cadrul licitației Ministerului Educației. 

 

Fiecare lecție introduce noi experiențe de viață ale acelorași personaje, iar conținutul manualului este autentic și le permite elevilor să învețe limba germană aprofundând domeniile de interes specifice vârstei lor.  

 

 

În perioada 14-21 iunie 2024 se va deschide platforma Ministerului Educației, astfel încât vă rugăm să transmiteți opțiunea dvs. responsabilului din școala la care predați.

 

Vă invităm: să răsfoiți manualul online, să aflați mai multe despre autori și să citiți o scurtă recenzie. Alegând manualul Editurii Art Klett beneficiați de planificare, set complet de auxiliare, webinare de formare profesională - toate acestea prin intermediul programului suport. 

 

6 motive pentru care manualul editurii Art Klett este prima opțiune a școlilor românești:
 

1. Este structurat pe două module, cu o prezentare a temei-cadru la început, în imagini atractive ce au rolul de a capta atenția elevilor.

2. Rubrica Memo sintetizează noțiunile de gramatică prezentate în cuprinsul lecției, iar expresiile noi sunt prezentate în casetele So sagt man’s.

3. Fiecare modul se încheie cu o sinteză a aspectelor gramaticale (Meine Grammatik), cu o pagină dublă de autoevaluare, intitulată Das kann ich schon, o recapitulare și un test.

4. Noțiunile de gramatică sunt corelate cu situații din viața cotidiană a preadolescenților. Astfel, elevii asimilează treptat noile cunoștințe și sunt profund implicați în procesul de învățare.

5. Este încurajată activitatea de echipă, prin secțiunea intitulată Projekt, în cadrul căreia elevii își folosesc cunoștințele în mod practic, pentru a realiza împreună un produs care, ulterior, va putea fi folosit la orele de limba germană.

6. Lecțiile propun activități de învățare integrate în scurte secvențe video, care îi înfățișează pe protagoniști – Jan, familia și prietenii săi –, în diferite situații din viața reală. Pregătirea teoretică se îmbină armonios cu cea practică: manualele abundă în aplicații de interpretare individuală sau în grup și în activități interdisciplinare.

 

 
Obțineți excelența în educație prin programul-suport pentru profesori!


Venim în sprijinul dumneavoastră cu programul-suport, prin care beneficiați de:

    


Experiența și rigoarea unui colectiv de autori de prestigiu

Giorgio Motta

Elżbieta Krulak-Kempisty

Claudia Brass

Dagmar Glück

Andreea Rusen

Evemarie Draganovici

Laura Stana

 

  


 

Aflați cum noul manual poate face predarea mai eficientă:
 

Conf. univ. dr. Ileana-Maria Ratcu - Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea din București

„Fiecare capitol prezintă un aspect cultural specific spațiului germanofon, tratat la nivelul elevilor și adus în fața lor într-un mod atractiv. De altfel, întregul manual este construit în așa fel încât să-i atragă pe elevi spre învățarea limbii germane. Exercițiile sunt variate și totodată captivante, nu conțin repetarea la nesfârșit a unei probleme de gramatică, ci îi determină pe elevi să gândească și să fie creativi.”


Alegând manualele noastre, veți beneficia și de un set complet de auxiliare și materiale didactice, pentru elevi și profesori. 


Selectați cu încredere manualele Art Klett!
 

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la 0217967385 sau la contact@art-educational.ro

 

Vă recomandăm şi