Limba Germană nivel A2.1, manual câștigător la licitația din 2024

12 iunie 2024

Descoperiți aici alte manuale câștigătoare la licitația din 2024
 


Dragi profesori,

 

 Echipa Editurii Art Klett vă anunță cu bucurie că manualul de Limba Germană, nivel A2.1, în colaborare cu Editura Klett Sprachen, este ales câștigător în cadrul licitației Ministerului Educației. 

 

Fiecare lecție introduce noi experiențe de viață ale acelorași personaje, iar conținutul manualului este autentic și le permite elevilor să învețe limba germană aprofundând domeniile de interes specifice vârstei lor.

  

 

În perioada 14-21 iunie 2024 se va deschide platforma Ministerului Educației, astfel încât vă rugăm să transmiteți opțiunea dvs. responsabilului din școala la care predați.

 

Vă invităm: să răsfoiți manualul online, să aflați mai multe despre autori și să citiți o scurtă recenzie. Alegând manualul Editurii Art Klett beneficiați de planificare, set complet de auxiliare, webinarii de formare profesională - toate acestea prin intermediul programului suport. 

6 motive pentru care manualul editurii Art Klett este prima opțiune a școlilor românești:
 

1. Este structurat pe două module, cu o prezentare a temei-cadru la început, în imagini atractive ce au rolul de a capta atenția elevilor.

2. Rubrica Memo sintetizează noțiunile de gramatică prezentate în cuprinsul lecției, iar expresiile noi sunt prezentate în casetele So sagt man’s.

3. Fiecare modul se încheie cu o sinteză a aspectelor gramaticale (Meine Grammatik), cu o pagină dublă de autoevaluare, intitulată Das kann ich schon, o recapitulare și un test.

4. Noțiunile de gramatică sunt corelate cu situații din viața cotidiană a preadolescenților. Astfel, elevii asimilează treptat noile cunoștințe și sunt profund implicați în procesul de învățare.

5. Este încurajată activitatea de echipă, prin secțiunea intitulată Projekt, în cadrul căreia elevii își folosesc cunoștințele în mod practic, pentru a realiza împreună un produs care, ulterior, va putea fi folosit la orele de limba germană.

6. Lecțiile propun activități de învățare integrate în scurte secvențe video, care îi înfățișează pe protagoniști – Jan, familia și prietenii săi –, în diferite situații din viața reală. Pregătirea teoretică se îmbină armonios cu cea practică: manualele abundă în aplicații de interpretare individuală sau în grup și în activități interdisciplinare.

 

  


Obțineți excelența în educație prin programul-suport pentru profesori!


Venim în sprijinul dumneavoastră cu programul-suport, prin care beneficiați de:

    


Experiența și rigoarea unui colectiv de autori de prestigiu

Laura Stana

Giorgio Motta

Elżbieta Krulak-Kempisty

Claudia Brass

Dagmar Glück

Andreea Rusen

Evemarie Draganovici

 

  


 

Aflați cum noul manual poate face predarea mai eficientă:
 

Prof. Grad I Valentina Morman - Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu“, București

„Manualul corespunde noilor tendinţe care vizează în mod special nevoia de comunicare reală şi achiziţionarea de vocabular adecvat, secondat de structuri gramaticale şi expresii necesare pentru intenţiile de interacţiune şi comunicare eficientă în limba modernă. Elementele de gramatică sunt inductiv descoperite de către elev, nu se tratează exhaustiv şi sunt, fără prea multe detalii, strict necesare pentru realizarea unei intenţii de comunicare.”


Alegând manualele noastre, veți beneficia și de un set complet de auxiliare și materiale didactice, pentru elevi și profesori. 


Selectați cu încredere manualele Art Klett!
 

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la 0217967385 sau la contact@art-educational.ro

 

Vă recomandăm şi