Limba și literatura română clasa a VII-a, manual câștigător la licitația din 2024

21 iunie 2024

Descoperiți aici alte manuale câștigătoare la licitația din 2023
 

Dragi profesori,

 
Echipa Editurii Art Klett vă anunță cu bucurie că manualul de Limba și literatura română pentru clasa a VII-a a fost ales câștigător și s-a plasat pe LOCUL 1 la evaluarea calitativă în cadrul licitației Ministerului Educației, cu punctaj maxim posibil: 100/100.  

 

 

Vă invităm: să urmăriți mai jos o scurtă prezentare video a manualului (2-3 min), să răsfoiți manualul online, să aflați mai multe despre autori și să citiți o scurtă recenzie. Alegând manualul Editurii Art Klett beneficiați de planificare, ghidul profesorului, set complet de auxiliare, webinare de formare profesională - toate acestea prin intermediul programului suport.
 

Tot ce trebuie să știți despre noul manual, în 3 minute! 

 

Aflați opinia colegei dumneavoastră despre manualul de Limba și literatura română clasa a VII-a.
 


 

5 motive pentru care manualul editurii Art Klett este prima opțiune a școlilor românești:
 

1. Este elaborat de același colectiv de autori de excepție: Florentina Sâmihăian, Sofia Dobra, Monica Halaszi, Anca Davidoiu-Roman și Horia Corcheș.

2. Este actualizat conform prevederilor din cea mai recentă lucrare normativă în domeniu (DOOM3).

3. Cuprinde texte noi față de ediția 2019, selecția acestora ținând seama de potențialul instructiv-educativ al subtemelor evocate, pe fondul direcției de evoluție a lumii contemporane.

4. Antrenează creativitatea, gândirea critică, aptitudinile de autoevaluare și o bună inserție în cotidian pentru elevi.

5. Secvențele gramaticale sunt tratate riguros, operând o selecție absolut necesară a elementelor relevante și o ierarhizare a faptelor lingvistice.

 

În perioada următoare se va deschide platforma de selecție, astfel încât vă rugăm să transmiteți opțiunea dvs. responsabilului din școala la care predați.

 

Obțineți excelența în educație prin programul-suport pentru profesori!


Venim în sprijinul dumneavoastră cu programul-suport, prin care beneficiați de:

 


Experiența și rigoarea unui colectiv de autori de prestigiu


FLORENTINA SÂMIHĂIAN - Conf. univ. dr. la Facultatea de Litere a Universității din București, expertă în dezvoltare curriculară, autoarea a mai multor manuale, implicată în formarea inițială și continuă a profesorilor de limba și literatura română


SOFIA DOBRA - Doctor în filologie, fost cercetător științific la Institutul de Științele Educației, autor de manuale pentru gimnaziu, liceu și ciclu primar, mentor pentru practica pedagogică a studenților


MONICA HALASZI - Autoare de programe, manuale și auxiliare școlare, formator național în evaluare, dezvoltarea abilităților de viață, educație media și inițiatoare a concursului „Lectura ca abilitate de viață”


ANCA DAVIDOIU-ROMAN - Doctor în filologie, profesor gr. I la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din București, este autoare a numeroase manuale și auxiliare de limba și literatura română

 

HORIA CORCHEȘ - Autor de manuale și auxiliare școlare, scriitor și editorialist (Dilema veche, Școala9), formator național în evaluare, educație media și mentorat didactic

 

  


 

Aflați cum noul manual poate face predarea mai eficientă:
 

Prof. univ. dr. Rodica Zafiu, Facultatea de Litere, Universitatea din Bucureşti, ​Institutul de Lingvistică „Iorgu Iordan – Al. Rosetti” al Academiei Române

 

„Manualul Limba şi literatura română pentru clasa a VII-a găseşte căile potrivite de a integra cerinţele programei în uz printr-o dozare potrivită a componentelor didactice, prin texte şi activităţi apte să trezească interesul elevilor, să provoace dezbateri şi să deschidă căi de aprofundare a lecturii şi a cunoaşterii. Unităţile manualului sunt foarte bine concepute, cu exerciţii variate, gradate şi interesante; toate explicaţiile şi cerinţele au nivelul de accesibilitate adecvat.”

 

Alegând manualele noastre, veți beneficia și de un set complet de auxiliare și materiale didactice, pentru elevi și profesori. 


Selectați cu încredere manualele Art Klett!
 

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la 0217967383 sau la contact@art-educational.ro

 

Vă recomandăm şi