Matematică pentru clasa a VII-a, manual câștigător la licitația din 2024

21 iunie 2024

Descoperiți aici alte manuale câștigătoare la licitația din 2024


Dragi profesori,

 

Echipa Editurii Art Klett vă anunță cu bucurie că manualul de Matematică pentru clasa a VII-a este ales câștigător în cadrul licitației Ministerului Educației. NOUL manual prezintă garanția calității oferită de celelalte manuale din seria Editurii Art Klett, manuale devenite în decursul anilor un adevărat standard pentru învățământul gimnazial.  
Punctaj obținut la evaluarea calitativă: 98,4/100

 


  

 

Vă invităm: să urmăriți mai jos o scurtă prezentare video a manualului (2-3 min), să răsfoiți manualul online, să aflați mai multe despre autori și să citiți o scurtă recenzie. Alegând manualul Editurii Art Klett beneficiați de planificare, auxiliare pentru succes și webinare de formare profesională - toate acestea prin intermediul programului suport.
 

Tot ce trebuie să știți despre noul manual, în 3 minute! 

 

Aflați opinia colegei dumneavoastră despre manualul de Matematică pentru clasa a VII-a.

 


 

9 motive pentru care manualul editurii Art Klett este prima opțiune a școlilor românești:
 

1. Garanția calității, cu care profesorii de matematică sunt obișnuiți deja, este susținută de colectivul prestigios de autori.

2. Organizarea în șapte unități de învățare, corespunzătoare conținuturilor din programă, oferă claritate.

3. Deschiderile de unitate oferă elevilor posibilitatea de a trece cu ușurință de la ceea ce le este familiar la noțiunile abstracte predate în acea unitate.

4. Grafica este perfect adaptată necesităților de predare: format A4, cu suficient spațiu între text și imagini. Rubricile sunt marcate în culori distincte, pentru a fi ușor de urmărit.

5. Schemele, graficele și diagramele oferă suport elevilor pentru înțelegerea informațiilor noi.

6. Îmbinarea armonioasă a metodelor moderne (proiect, investigație) și tradiționale facilitează învățarea.

7. Proiectele și investigațiile interesante demonstrează utilitatea matematicii în rezolvarea problemelor cotidiene.

8. Secțiunea de recapitulare și evaluare de la finalul fiecărei unități contribuie la consolidarea noțiunilor predate.

9. Manualul conține soluții complete pentru toate exercițiile și problemele propuse.

 În perioada următoare se va deschide platforma de selecție, astfel încât vă rugăm să transmiteți opțiunea dvs. responsabilului din școala la care predați.

 

Obțineți excelența în educație prin programul-suport pentru profesori!


Venim în sprijinul dumneavoastră cu programul-suport, prin care beneficiați de:

 

    


 

Experiența și rigoarea unui colectiv de autori de prestigiu

 

Marius Perianu - Profesor cu peste 20 de ani de experien­ță, a adus o contribuție importantă la dezvoltarea matematicii de performanță, prin numeroasele succese ale lotului de olim­pici internaționali pe care l-a coordonat.

 

Dana Heuberger - Profesoară de matematică, redactor la revista „Gazeta Matematică”, autoare a 17 cărți de specialitate publicate la edituri de prestigiu din țară, cu sute de probleme publicate în cele mai importante reviste.

 

Cătălin Stănică - Profesor de matematică, cu o experiență de peste două decenii. A fost implicat în proiecte importante din domeniul educa­ției; membru al grupurilor de lucru MEN pentru evaluarea națională.

 

Ștefan Smărăndoiu - Profesor cu o bogată experiență, a pregătit cu success numeroși elevi care au obținut premii importante la Olimpiada Națională de Matematică.Ioan Balica – Profesor cu experiență, a pregătit elevi pentru Olimpiada de Matematică și pentru alte concursuri; este unul dintre autorii seriei de culegeri „Clubul Matematicienilor”.

 

 

  


 

Aflați cum noul manual poate face predarea mai eficientă:
 

Conf. dr. Eugen Păltănea - Universitatea Transilvania din Brașov

 

„Autorii sunt preocupați în permanență să asigure cititorului o lectură atractivă a demersurilor matematice menite să acopere cele trei niveluri de cunoștințe: de bază, mediu și avansat. Aplicațiile, de dificultate gradată, sunt selecționate cu măiestrie didactică. Se acordă atenția cuvenită formulării unor probleme cu caracter practic. Prin volumul de aplicații propuse, manualul dobândește și calitatea de culegere de probleme.”


Alegând manualele noastre, veți beneficia și de un set complet de auxiliare și materiale didactice, pentru elevi și profesori. 


Selectați cu încredere manualele Art Klett!
 

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la 0217967383 sau contact@art-educational.ro

 

Vă recomandăm şi