Manualul Art Klett de Educație muzicală este câștigător în urma licitației din 2022

19 septembrie 2022

Dragi profesori de educație muzicală,

 

Ne face plăcere să vă anunțăm că manualul Art Klett de Educație muzicală pentru clasa a V-a este declarat câștigător, în urma licitației din acest an!

Vă invităm să răsfoiți varianta digitală a manualului, pdf și planificările pe https://bit.ly/3qOUzXw

 

De ce manualul Art Klett este prima opțiune a școlilor românești:

  • Este realizat de un colectiv de autoare cu expertiză și experiență la clasă: Mariana Magdalena Comăniță, Magda Nicoleta Bădău și Mirela Matei.

  • Manual modern, ușor de parcurs, cu o prezentare foarte clară a noțiunilor de muzică.

  • Aduce muzica clasică mai aproape de copii: manualul conține coduri QR care permit ascultarea de înregistrări de înaltă calitate din cadrul prestigiosului Festival Internațional George Enescu.

  • Conține numeroase negative ale cântecelor, care sunt de mare ajutor profesorilor pentru interpretările din cadrul orelor.

  • Este o sursă bogată de activități interactive dinamice, care ajută la verificarea lecțiilor învățate.

  • Aplicabilitate: manualul conține un repertoriu bogat de melodii, care pot fi interpretate vocal sau acompaniate de instrumente.

  • Oferă un model de predare inovator și creativ. Resursele video din manualul digital sunt realizate pe un format care ajuta interpretarea cântecelor (formatul MIDI are un cursor care parcurge, pe rând, sunetele).

  • Dezvoltă cultura muzicală a elevilor.

 

Colectivul de autoare

Mariana Magdalena Comăniță 

Profesor de Educație Muzicală Gradul didactic I, cu peste 20 de ani experiență în educația muzicală a elevilor de gimnaziu și liceu, coautor al manualelor Art Klett de Educație muzicală clasa a VII-a și clasa a VIII-a și evaluator de manuale școlare.

Este îndrumător de practică pedagogică pentru studenții și masteranzii din cadrul Universității Naționale de Muzică București. 

În calitate de profesor a obținut numeroase premii la concursuri școlare, a coordonat proiecte prin care a promovat educația muzicală a copiilor și a tinerilor.

 

Magda Nicoleta Bădău

Profesor de Educație Muzicală la Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza”, Grad Didactic I, absolventă a Universității Naționale de Muzică București.

Colaborator permanent al Festivalului Internațional George Enescu începând cu anul 2003 și co-autor al manualelor Art Klett de Educație Muzicală pentru clasele a VII-a și a VIII-a.

Cei peste 15 ani vechime în învățământ sunt încununați de o bogată activitate atât în domeniul dezvoltării profesionale, cât și un vast palmares de premii obținute alături de elevi în competițiile muzicale școlare.

 

Mirela-Larisa Matei

Profesor de Educație muzicală în cadrul Colegiului Național „I.L.Caragiale”, București, absolventă a Universității Naționale de Muzică din București, cu doctorat în Metodică muzicală.

Bogata activitate de formare și dezvoltare profesională cuprinde participarea la nenumărate cursuri, ateliere, conferințe și webinarii în domeniul muzical și domeniile conexe. 

Cei 20 de ani petrecuți în mijlocul elevilor au fost însoțiți de numeroase premii obținute ca profesor coordonator sau ca dirijor al ansamblului vocal-instrumental ASCENS.

 

Editura Art Klett: Avem 11 manuale câștigătoare (din 11 înscrise în evaluare) la licitația pentru clasa a V-a, cu cele mai multe clasări pe primul loc la calitate.

Alegând manualele noastre, știți că puteți beneficia și de un pachet de auxiliare și materiale didactice, pentru elevi și profesori.

 

În curând se va deschide platforma și veți putea transmite opțiunea dvs. responsabilului din școală.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la 0217967383 sau contact@art-educational.ro

 Vă mulțumim pentru că alegeți calitatea în educație!

Echipa Art Klet

 

Vă recomandăm şi