Manualul Art Klett de Istorie este câștigător în urma licitației din 2022

05 septembrie 2022

Dragi profesori,

Ne face plăcere să vă anunțăm că manualul Art Klett de Istorie pentru clasa a V-a este declarat câștigător, în urma licitației pentru manualele de clasa a V-a din 2022.

Vă invităm să răsfoiți varianta digitală și planificările, accesând https://manualedigitaleart.ro/

 

De ce Art Klett este prima opțiune a școlilor românești:

  • Colaborăm cu un colectiv de autori cu renume și cu experiență la clasă: Maria Ochescu, Sorin Oane.
  • Prin structura clară și unitară este facilitată atingerea tuturor competențelor din programă.
  • Asigură o evaluare modernă a elevului prin teste de evaluare și autoevaluare din manualul tipărit, prin aplicațiile propuse și completate cu activități multimedia interactive cu feedback imediat.
  • Pune la dispoziție planificări calendaristice, sugestii metodologice, auxiliare de cea mai bună calitate și conținut digital spectaculos.
  • Activitățile multimedia din manualul digital nu dublează secvențe din manualul tipărit, ci completează procesul de predare - învățare.
  • Prezentarea cu acuratețe a conținutului, grafică de excepție, număr impresionant de imagini, hărți, variantă digitală de nivel european.

 

Manualul este realizat de un colectiv de autori cu expertiză în domeniu:

MARIA OCHESCU este autor și coautor a 10 manuale de istorie - clasele IV – XI, autor și coautor a peste 30 de auxiliare, caiete metodice, ghiduri pentru disciplina istorie.

Profesor de istorie, cu o vastă experiență ca director de școală, expert ARACIP, membru al Comisiei Naționale de Istorie, a participat la elaborarea de programe școlare pentru gimnaziu și liceu, precum și la elaborarea de itemi pentru bacalaureat și olimpiade școlare, disciplina istorie. Profesor de peste 38 de ani la școli de prestigiu din Râmnicu Vâlcea, a coordonat grupuri de elevi pentru participarea la concursurile și olimpiadele județene și naționale, în prezent lector la Centrul de Excelență Râmnicu Vâlcea, disciplina istorie.

SORIN OANE, doctor în istorie al Universităţii din Bucureşti din 2005, coautor a 10 manuale de istorie şi a 7 cărţi de didactică istorică. După manualele sale au învăţat milioane de copii din întreaga ţară.

Profesor de istorie la Colegiul Naţional „Alexandru Lahovari” din Râmnicu Vâlcea (1999-2022), are medalia de aur „Meritul pentru învățământ”. A scris și publicat peste 100 de studii şi articole de istorie și imagistică de artă, în reviste de specialitate din întreaga ţară.

Participant la mai multe simpozioane şi conferinţe naționale și internaţionale de istorie, și la peste 100 de emisiuni la televiziunile locale pe probleme de istorie şi atitudine civică.

 

 

Editura Art Klett : Avem 11 manuale câștigătoare (din 11 înscrise în evaluare) la licitația pentru clasa a V-a, cu cele mai multe clasări pe primul loc la calitate.

Dacă sunteți cadru didactic și doriți să vă contactăm pentru a vă trimite un exemplar gratuit al manualului Art Klett de istorie de clasa a V-a, vă rugăm să completați acest formular.

 

 

Alegând manualele noastre, știți că puteți beneficia și de un pachet de auxiliare și materiale didactice, pentru elevi și profesori.

În curând se va deschide platforma și veți putea transmite opțiunea dvs. responsabilului din școală.

 

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la 0217967383 sau contact@art-educational.ro

 Vă mulțumim pentru că alegeți calitatea în educație!

Echipa Art Klett

 

Vă recomandăm şi