Manualul Art Klett de limba engleză L1 este câștigător în urma licitației din 2022

23 august 2022

 

Dragi profesori,

Ne face plăcere să vă anunțăm că manualul Art Klett de Limba engleză – limba modernă 1, este declarat câștigător, în urma licitației pentru manualele de clasa a V-a din 2022.

În perioada 24 august - 1 septembrie, platforma este deschisă și puteți transmite opțiunea dvs. responsabilului din școală pentru manualul de limba modernă 1 – limba engleză.

 

Vă invităm să răsfoiți varianta digitală a manualului, accesând https://manualedigitaleart.ro/

 

 

De ce Art Klett este prima opțiune a școlilor românești:

  •  Expertiză Cambridge - Manualul îmbină nu doar cerințele M.E.N., ci și expertiza unică a Cambridge University și Cambridge Assessment referitoare la standardele curente de predare a limbii engleze.
  • Ținută grafică de excepție - Este un manual complex, atractiv și interesant, utilizabil atât în clasă, cât și acasă, pentru aprofundarea și consolidarea cunoștințelor prin teste de evaluare.
  • Structură clară - pentru a vă sprijini în aplicarea unor metode moderne de predare la clasă: secvențe de vocabular și gramatică contextualizate, exerciții practice pentru dezvoltarea competențelor de reading, listening, speaking și writing.

 

Manualul este realizat de un colectiv de autori cu expertiză în domeniu:

CLARE KENNEDY este specialist ELT (English Language Teaching), cu o bogată experiență în predarea limbii engleze pentru adulți și în pregătirea elevilor pentru susținerea examenelor Cambridge English. Este, de asemenea, examinator pe partea de testare a comunicării orale în limba engleză, în cadrul examenelor Cambridge English Main Suite, autor de materiale didactice pentru gimnaziu și liceu, foarte bine cotate (cursuri, scenario video, conținut online și materiale-suport pentru pregătirea examenelor Cambridge).

CHIARA SOLDI este profesor la o școală de stat din Toscana, având o experiență de zece ani în predare în ciclurile de învățământ secundar inferior și secundar superior. A conceput numeroase proiecte științifice CLIL și a urmat modulul Cambridge TKT in CLIL (Teaching Knowledge Test in Content and Language Integrated Learning), fiind specializată în noile tehnologii și în strategiile educației incluzive.

CRISTINA RUSU este profesor la Colegiul Național „Emil Racoviță“ din Cluj-Napoca, având o vastă experiență în predarea limbii engleze. Este, totodată, traducător și autor de materiale educaționale destinate studiului limbii engleze la gimnaziu. Începând cu anul 2010 este formator și membru al asociației profesionale din domeniul educației, „Learn and Vision Cluj“.

DIANA TODORAN este profesor de limba engleză și administrator al Centrului de pregătire și pretestare Cambridge la Colegiul Național „Emil Racoviță“ din Cluj-Napoca. Este specializată în elaborarea și predarea unor cursuri opționale precum Debate sau Cursuri de pregătire Cambridge (PET, FCE, CAE). Din anul 2013 este colaborator la British Council și Cambridge Assessment English.

 

 

Editura Art Klett : Avem 11 manuale câștigătoare (din 11 înscrise în evaluare) la licitația pentru clasa a V-a, cu cele mai multe clasări pe primul loc la calitate.

Alegând manualele noastre, știți că puteți beneficia și de un pachet de auxiliare și materiale didactice, pentru elevi și profesori.

 

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la 0217967385 sau contact@art-educational.ro

Vă mulțumim pentru că alegeți calitatea în educație!

Echipa Art Klett

Vă recomandăm şi