Matematică și explorarea mediului clasa I, manual câștigător la licitația din 2023

06 septembrie 2023

Dragi profesori,

Vă anunțăm cu bucurie că manualul Art Klett de Matematică și explorarea mediului pentru clasa Ieste câștigător la licitația din acest an.

Vă invităm să urmăriți mai jos o scurtă prezentare video a manualului (2-3 min), să răsfoiți manualul online, să descoperiți noul program-suport pentru profesori, să aflați mai multe despre autori și să citiți o scurtă recenzie.

Selectați manualul nostru realizat de Mariana MOGOȘ, autor de prestigiu și beneficiați de un set complet de resurse didactice: manual digital, planificări, proiectarea pe unități, caietul elevului.

 

Tot ce trebuie să știți despre noul manual, în 3 minute! 

Descoperiți manualul nostru în această prezentare video, realizată de către un profesor.

 

Calitate în educație.

De ce manualele Art Klett sunt prima opțiune a școlilor românești: 

 

  • Experiența și rigoarea unui autor de prestigiu: Mariana MOGOȘ.

 

  • Structură clară a manualului, gândită ca o împrietenire a elevilor cu numerele și, totodată, cu natura și știința.

 

  • Teme familiare, în care copiii se regăsesc: școala, excursiile, distracțiile, viața de acasă; informațiile din manual sunt relevante pentru viața de zi cu zi a elevilor.

 

  • Limbaj prietenos, exerciții variate, sub formă de jocuri, activități practice, mici experimente pe care elevii vor fi nerăbdători să le încerce.

 

  • Ilustrații atractive, inclusiv albinuța Mira, cu care copiii au făcut cunoștință în abecedar – elevilor li se pune la dispoziție un material vizual care inspiră voioșie, dinamism.

 

 

 

 

 

Obțineți excelența în educație prin programul-suport pentru profesori!

 

Venim în sprijinul dumneavoastră cu programul-suport, prin care beneficiați de:

 

Autor cu renume și experiență: 

MARIANA MOGOȘ este autoarea celor mai folosite culegeri din România din ultimii 10 ani. A creat, de asemenea, manuale și caiete de lucru, larg utilizate în școlile din România. Este profesor pentru învățământul primar, cu o foarte bogată experiență la catedră. 

 

Aflați cum noul manual poate face predarea mai eficientă:

 

Conf. univ. dr. Eugen Păltănea, Universitatea Transilvania din Brașov 

„Manualul de Matematică și explorarea mediului propus de Editura Art Klett pentru clasa I găsește cu măiestrie resursele didactice adecvate și extrem de atractive menite să ghideze elevul în traseul de la concret spre abstract, de conceptualizare a numărului natural și de reprezentare a acestuia. Programa analitică, respectată cu rigurozitate, include de asemenea aspecte variate care privesc explorarea mediului, pe care manualui le inserează adecvat în cele 7 unități de învățare."

 

Alegând manualele noastre, veți beneficia și de un set complet de auxiliare și materiale didactice, pentru elevi și profesori. 

 

Selectați cu încredere manualele Art Klett!

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la 0217967383 sau contact@art-educational.ro

Vă mulțumim, echipa Art Klet

 

 pentru a vedea alte manuale câștigătoare la licitația din 2023!

 

Vă recomandăm şi