Program-suport pentru profesorii de la ciclul gimnazial

10 aprilie 2024

Dragi profesori,

 

Venim în sprijinul dumneavoastră cu programul-suport, prin care beneficiați de cele mai bune resurse pentru desfășurarea activității didactice. 

 

 

Obțineți excelența în educație prin programul-suport pentru profesori! 

 

 

 

Vă invităm să vă înscrieți la Newsletterul nostru, dacă doriți să aflați primii despre noutățile din cadrul programului-suport pentru profesorii de la ciclul primar și gimnazial. 

 

 

Manuale actualizate

Manualele Art Klett sunt create pentru a răspunde nevoilor actuale și problemelor de la clasă.
Editura Art Klett vă pune la dispoziție cel mai mare număr de manuale plasate pe primele poziții la evaluările calitative din ultimii 5 ani.

 

 

 

 

 

Set complet de auxiliare
Începând de acum, în procesul de predare vă veți putea baza pe un pachet de auxiliare coerent și complet, care contribuie la succesul elevilor dumneavoastră.

 

 

 

 

 

Manuale digitale
Manualele digitale atractive captează atenția elevilor și le cresc motivația de a învăța.

 

 

 

 

 

Resurse pentru profesori
Cu ajutorul resurselor pe care vi le punem la dispoziție, veți avea acces la o serie de sugestii metodice, recomandări utile și soluții eficiente pentru a vă planifica și organiza activitățile de învățare cu elevii dumneavoastră.

 

 

 

 

Arta de a preda
Editura Art Klett vine în sprijinul profesorilor prin programul Arta de a preda. Cu ajutorul specialiștilor implicați în acest program, profesorii au acces la cele mai bune resurse de formare profesională și la numeroase soluții pentru desfășurarea activității lor didactice.

 

 

 

 

Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta la 0217967383 sau contact@art-educational.ro

Vă mulțumim, echipa Art Klett

Vă recomandăm şi