RESURSE GRATUITE PENTRU PROFESORII DE LIMBA ENGLEZĂ

24 martie 2020

Cu majoritatea școlilor închise la nivel internațional și profesori care trebuie să se adapteze rapid la un teritoriu nou - predarea online - colegii noștri de la Cambridge University Press vin către profesori cu resurse gratuite, menite să îi sprijine în acest proces. Așadar, mai jos găsiți titlurile pe care le puteți descărca gratuit și integral.

 

Noi, la Casa Limbilor Străine – Art Klett, căutăm pentru dumneavoastră resurse utilizabile online și le vom aduna aici pentru a le putea accesa mai ușor. Reveniți pentru update-uri periodice.

 

Știm că în această perioadă nevoia crescută pentru securitatea și siguranța dumneavoastră este sporită, motiv pentru care ne-am mobilizat și toate cărțile care sunt pregătite pentru a fi expediate către dumneavoastră sunt sigilate cu responsabilitate la o temperatură controlată de 159°C.

Puteți consulta oferta noastră de titluri pentru predarea/ învățarea limbii engleze aici: https://bit.ly/CLS_Cambridge.

 

EXAM BOOSTERS – descarcă gratuit

 

Seria Exam Boosters de la Cambridge este perfectă pentru studiu individual și permite elevilor să exerseze de 3 ori fiecare parte a examenului aferent. Secțiunea ‘Exam facts’furnizează informații practice despre fiecare sarcină în parte. Secțiunea ‘Exam tips’ oferă sfaturi practice despre modul potrivit de abordare a exercițiilor, în timp ce chenarele ‘Get it right‘ scot în evidență greșelile specifice făcute de candidați și sfaturi despre cum pot fi evítate.

 

 

 
Vă recomandăm şi