We can do better than photocopying! Art Klett susține campania lansată de Cambridge University Press & Assessment privind utilizarea cărților în original

27 ianuarie 2023

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Editura Art Klett este partener exclusiv al Cambridge University Press în România pentru manuale și auxiliare școlare adaptate. Art Klett sprijină inițiativa lansată de Cambridge privind utilizarea cărților în original We can do better than photocopying.

 

Crearea unei cărți presupune eforturi susținute, muncă de cercetare aprofundată, creativitate, timp și multă pasiune din partea unui colectiv extins de specialiști, ceea ce conduce la cele mai performante și moderne instrumente de învățare: cărțile Cambridge University Press.

 

Inițiativa We can do better than photocopying  s-a născut din dorința de a oferi copiilor oportunitatea de a se bucura de materiale excelente și de un proces de învățare optim, care să asigure acumularea cunoștințelor și abilităților lingvistice într-un mod plăcut, eficient și precis. Campania are ca scop încurajarea utilizării manualelor, cărților de exerciții și de teste în original și descurajarea fotocopierii acestora.

 

Sprijiniți inițiativa bucurându-vă de o carte în original. 

We can do better than photocopying - o carte originală în plus înseamnă o fotocopie în minus.

 

Dacă doriți să vă alăturați acestui demers, tot ce trebuie să faceți este să accesați pagina We can do better than photocopying și să utilizați cărțile originale pe care experții Cambridge le scriu cu profesionalism și dedicare.

 

Cambridge University Press & Assessment și partenerii din România au realizat acest proiect în primul rând din grijă față de elevi, dar pe lângă elevi, de avantajele unei cărți în format original se bucură atât părinții, cât și profesorii.

 

Citiți detaliile proiectului și cum puteți participa la TOMBOLA organizată lunar, pe pagina We can do better than photocopying : https://bit.ly/CambridgePhotocopyingCampaign

 

 

Vă recomandăm şi