Clasa pregătitoare. MUZICĂ ȘI MIȘCARE. Carnavalul cântecelor (cu CD)

Anca Toader, Valentin Moraru

Preţ: 16 lei
Disponibilitate: Disponibilă
Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Ordinul nr. 3022 din 08.01.2018 şi se regăseşte la poziţia nr. 298 din anexa Ordinului.

Lucrarea este realizată în conformitate cu programa școlară pentru disciplina Muzică și mișcare (clasa pregătitoare), aprobată de Ministerul Educației Naționale prin Ordinul nr. 3418 din 19.03.2013. 

Carnavalul cântecelor propune o abordare ludică și prietenoasă a orei de muzică și mișcare. Fiecare lecție din carte conține o ilustrare a cântecului propus spre învățare sau a audiției, partituri, sugestii de jocuri și activități muzicale în grup sau individuale. Atitudinile diferitelor personaje ilustrate îi introduc pe copii în atmosfera cântecelor, le incită curiozitatea și îi invită să reflecteze aspura unor situații din universul apropiat lor. 

Cântecele propuse spre învățare sunt simple, frumoase și interpretate în așa fel încât să fie ușor de reprodus de către copii. Astfel, cartea este construită după modelul: privesc - ascult - devin curios - înțeleg - pot și eu să fac.

 

 
Vă recomandăm şi