LIMBA FRANCEZĂ - L2. Caietul elevului. Clasa a VI-a

Caietul elevului

Lauréda Kharbache, Ana Carrión, Mariana Popa, Michèle Bosquet, Yolanda Rennes

Preţ: 39 lei
Disponibilitate: Disponibilă
Pentru comenzi care depasesc stocul disponibil afisat va rugam sa ii contactati telefonic pe agentii nostri de vanzari: 021.796.73.85
Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Ordinul nr. 3530 din 04.04.2018 ş i se regăseşte la poziţia nr. 278 din anexa Ordinului.

Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Ordinul nr. 3530 din 04.04.2018 ş i se regăseşte la poziţia nr. 278 din anexa Ordinului.


Lucrarea este realizată în conformitate cu Programa şcolară în vigoare pentru Limba franceză, limbă modernă 2, clasa a VI-aprobată prin O.M nr. 3393/ 28.02.2017.

 

Auxiliarul propune:
- un demers centrat pe elev și pe participarea sa activă;
- orientare spre interesele adolescenților de azi, pentru a determina o participare activă;
- instrumente lexicale, gramaticale și fonetice, prezentate clar, pentru a permite dezvoltarea eficientă a competențelor generale și specifice, prevăzute de Programa școlară pentru Limba franceză, limba modernă 2, clasa a VI-a;
- activități variate și ludice;
- documente-suport variate (texte, înregistrări audio și video) ce permit accesul la cotidianul adolescenților francofoni;
- informații culturale, pentru a trezi curiozitatea elevului, și strategii pentru dezvoltarea competențelor și a autonomiei sale.


MAISON des LANGUES, partenerul ART KLETT pentru limba franceză, este o importantă editură internațională ce propune manuale, cursuri și materiale pentru învățarea limbii franceze.

Vă recomandăm şi