ISTORIE. Caiet pentru clasa a V-a

Maria Ochescu

Preţ: 30 lei
Disponibilitate: Disponibilă
Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educaţional prin Ordinul nr. 3022 din 08.01.2018 şi se regăseşte la poziţia nr. 285 din anexa Ordinului. Lucrarea de față reprezintă un auxiliar didactic care poate însoți orice manual de Istorie pentru clasa a V-a, constituind un instrument util pe tot parcursul procesului de predare-învățare-evaluare a conținuturilor propuse de programa școlară.
 • Publicată în 2022
 • paperback, 192 pagini
 • Înalţime: 29,7 cm, lăţime: 21 cm, grosime: 1 cm, greutate: 650 g
 • Cod: 9786060763017
 • Editura: Art Klett
 • Nivel învățământ: Gimnaziu
 • Clase: Clasa V
 • Disciplină: Istorie
 • Alte categorii:
      Clasificare > Editura

Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educaţional prin Ordinul nr3022 din 08.01.2018 şse regăseşte la poziţia nr285 din anexa Ordinului.

Lucrare în conformitate cu Programa şcolară îvigoareaprobată prin O.Mnr3393/28.02.2017
Lucrarea 
poate fi utilizată în completarea oricărui manual şcolar aprobat,pentru fixarea cunoştinţelor prevăzute de programădar pentru o eficienţă sporită recomandăm utilizarea acesteia împreună cu lucrarea Istorie. Clasa a V-de Maria Ochescu şSorin OaneEditura Art Klett, 2017.

Lucrarea de față reprezintă un auxiliar didactic care poate însoți orice manual de Istorie pentru clasa a V-a, constituind un instrument util pe tot parcursul procesului de predare-învățare-evaluare a conținuturilor propuse de programa școlară.

Deși a fost conceput ca un caiet de lucru, lucrarea include, pe lângă aplicațiile variate, și o sinteză a informațiilor oferite de manualele școlare aprobate, necesare în rezolvarea exercițiilor, fiind structurată în teme corespunzătoare unităților de conținut din programă. În completare, rubrica Istoria altfel transpune fapte istorice importante într-o formă mai ușoară și mai prietenoasă pentru elevi, însă precisă din punct de vedere științific sau didactic, fie că este vorba de text, fie de imagini.

Fiecare temă se încheie cu o sinteză recapitulativă și un test de autoevaluare însoțit de sugestii de răspunsuri.

În plus, prezentarea grafică și cartografică corespunde exigențelor actuale și este menită să asigure interesul pentru această disciplină al tinerei generații.

 

 

 
Vă recomandăm şi