LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ. Caietul elevului. Clasa a V-a.

Florentina Sâmihăian, Sofia Dobra, Monica Halaszi, Anca Davidoiu-Roman, Horia Corcheș

Preţ: 30 lei
Disponibilitate: Indisponibilă
Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Ordinul nr. 3022 din 08.01.2018 şi se regăseşte la poziţia nr. 180 din anexa Ordinului. Lucrare în conformitate cu programa școlară în vigoare pentru disciplina Limba și literatura română (clasele a V-a - a VIII-a), programă avizată cu Ordinul Ministerului Educației Naționale nr. 3393/28.02.2017.

Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Ordinul nr. 3022 din 08.01.2018 şse regăseşte la poziţia nr180 din anexa Ordinului. 

Lucrarea este realizată în conformitate cu Programa şcolară pentru disciplina Limba şi literatura românăclasele a V-a VIII-a în vigoareaprobată prin OM Nr. 3393/28.02.2017

6 unităti de învăţare

• 3 domenii de conţinut:Lectură, Limbă, Redactare

texte-suport atractive

• exerciţii diverse

Caietul elevului este auxiliarul noului manual de limba si literatura română ART, dar poate fi utilizat, punctualîcompletarea oricărui manual şcolar. Acesta este structurat în jurul şase unităţde învăţare subsumate temei recomandate de programăEu şuniversul meu familiar.

Aplicaţiile propuse vizează cu precădere trei dintre domeniile de conţinut - LecturăLimbă şi Redactare -, pentru că acestea sunt domeniile care necesită, frecvent, contexte suplimentare de exersare pentru a consolida cele învăţate.

Inovator din punct de vedere didactic şi atractiv prin textele-suport propuse, caietul poate fi utilizat zilnic la clasă, pentru elevii cu ritm susţinut de lucru, dar şi acasăpentru realizarea temelor. 
Vă recomandăm şi