LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ. Descoperim cu Tigruța. Clasa a IV-a

Cleopatra Mihăilescu, Tudora Piţilă

Preţ: 5 lei
Disponibilitate: Disponibilă
AVIZAT DE M.E.N. PE DATA DE 5 IANUARIE 2018. Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Ordinul nr. 3022 din 08.01.2018 şi se regăseşte la poziţia nr. 303 din anexa Ordinului. Descoperim cu Tigruța că învățarea se realizază prin joc și cooperare.

AVIZAT DE M.E.N. PE DATA DE 5 IANUARIE 2018

Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Ordinul nr. 3022 din 08.01.2018 şse regăseşte la poziţia nr. 303 din anexa Ordinului.
Lucrarea este realizată în conformitate cu programa şcolară pentru disciplina Limba și literatura românăclasele lll-a lV-aaprobată prin Ordinul de ministru nr.5003 din 02.12.2014.

Descoperim cu Tigruța că învățarea se realizază prin joc și cooperare.

Lucrarea abordează integrat cele trei domenii ale disciplinei - literatură, limbă și comunicare -, conform modelului comunicativ-funcțional. Reprezintă un excelent instrument de lucru pentru aprofundarea conținuturilor prezente în oricare dintre manualele școlare aprobate. Poate fi utilizată atât în cadrul orelor de curs, în care este necesară suplimentarea activităților, cât și acasă, pentru consolidarea celor învățate.

Elevii vor descoperi cu plăcere limba și literatura română prin:

- lectură

- exerciții de limba română

- exerciții de comunicare

- teste.

 

Vă recomandăm şi